درخواست ۱۰۲ واحد صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی فارس برای استفاده از تسهیلات بانکی طرح رونق تولید ثبت شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شاهپور قنبری مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: با آغاز فعالیت سایت بهین یاب از ۲۷ خرداد تاکنون ۱۸۱ متقاضی دریافت تسهیلات در استان فارس درخواست خود را ارائه کرده اند.


وی افزود: از این تعداد ۱۰۲ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان مستقر هستند که بر اساس درخواست اولیه تقاضای دریافت بیش از ۲۵۲۰ میلیارد ریال تسهیلات را داشته اند.


قنبری با اشاره به تدوین دستورالعمل جدید اجرای طرح رونق تولید در سال ۱۳۹۶ افزود: بر اساس هدف گذاری انجام شده در بسته ارتقای توان تولید ملی برای صیانت و نگهداشت تولید و اشتغال بیش از ۱۰ هزار واحد تولیدی، صنعتی و معدنی کوچک و متوسط در سطح کشور افزون بر ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی اختصاص خواهد یافت.


وی ادامه داد: در طرح رونق تولید که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و با مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اجرا می‌شود تامین مالی بنگاه‌های تولیدی و صنعتی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد انجام می‌شود.


قنبری، کمک به حفظ اشتغال، افزایش تولید بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط، راه اندازی نیمه تمام تولیدی و تقویت تحرک اقتصادی از طریق منابع بانکی را از مهمترین اهداف طرح رونق تولید اعلام کرد.


وی اظهار داشت: بنگاه‌های تولیدی و صنعتی که به علت محدودیت در تامین نقدینگی امکان فعالیت ندارند با دریافت تسهیلات ضمن ایجاد اشتغال مجددو افزایش حداقل ۱۰ درصد تولید نسبت به سال قبل، تا پایان سال به چرخه تولید و صنعت باز می‌گردند و واحد‌های دارای پیشرفت بیش از ۶۰ درصد نیز متعهد به راه اندازی طرح خود تا پایان امسال خواهند شد.


قنبری با بیان اینکه این تسهیلات پس از تایید کارگروه‌های استانی اختصاص می‌یابد گفت: بر اساس دستور العمل امسال، بنگاه‌های کوچک تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، بنگاه‌های متوسط تا ۳۰ میلیارد ریال و برای طرح‌های نیمه تمام بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیز تا سقف ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت می‌شود.


مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس اولویت اصلی پرداخت تسهیلات را بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسطی اعلام کرد که دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی و توان مدیریت و بازار مشکل و مانعی برای راه اندازی و افزایش تولید نداشته باشند.


وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات برای سرمایه در گردش نرخ عقود مبادله‌ای و برای طرح‌های نیمه تمام نرخ عقود مشارکتی خواهد بود گفت: مدت باز پرداخت تسهیلات نیز برای تسهیلات سرمایه در گردش یک سال (قابل تمدید) و برای سرمایه ثابت طرح‌های نیمه تمام نیز بنا به تشخیص کارگروه، تامدت ۵ سال تعیین شده است.


قنبری با بیان اینکه طرح ها‌ی متقاضی دریافت تسهیلات در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به مسولیت استانداری و دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت بررسی و تصویب می‌شود گفت: واحد‌های صنعتی و تولیدی متقاضی دارای شرایط باید نخست به سامانه بهین یاب به نشانی www.behinyab.ir مراجعه و درخواست خود را در این سامانه ثبت کنند.


وی بیان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی نیز بعنوان عضو کارگروه استانی موظف شده نسبت به شناسایی بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط مستقر در شهرک‌های صنعتی که به علت کمبود نقدینگی امکان تکمیل طرح و یا تولید با ظرفیت مناسب ندارند، اقدام و نتایج را به کارگروه و کمیته بررسی اعلام کند.


مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه نخستین جلسه کمیته کارشناسی بررسی درخواست‌های متقاضیات تسهیلات طرح رونق تولید نیز برگزار شد، تصریح کرد: جلسات کمیته کارشناسی به منظوربررسی درخواست‌های همه متقاضیان بصورت مستمر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ر

افزایش تولید بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط از اهداف طرح رونق تولید است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.