محصولات قطب تولید پسته سیستان و بلوچستان نیازمند فرآوری و برند سازی هستند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بخشدار مرکزی خاش گفت: هم اینک در هر هکتار از باغ های پسته این بخش سه نفر مشغول به فعالیت هستند و چندین هزار نفر از مردم منطقه از این راه کسب درآمد و امرار معاش می کنند.


مجتبی شجاعی افزود: برداشت پسته در مناطق پشت کوه، دشت آبخوان و برخی نقاط دیگر بخش مرکزی خاش از اوایل شهریور آغاز می شود و به مدت 45 روز ادامه دارد.


وی فرآوری و بسته بندی و برندسازی محصول پسته را از نیازهای مهم مردم این بخش عنوان کرد و گفت: تاکنون برای فرآوری آن اقدامات خوبی انجام شده است. وی با اشاره به اینکه حدود چهار هزار و 500 هکتار از زمین های کشاورزی بخش مرکزی خاش زیر کشت محصول پسته است تصریح کرد: از هر هکتار باغ پسته یک تن تا یک و نیم تن پسته برداشت می شود.


بیشترین کشت پسته در حوزه دشت آبخوان، پشتکوه و گوهر کوه خاش است و هر سال با تولید قابل توجه این محصول نیاز مردم سیستان و بلوچستان و بسیاری از مناطق دیگر کشور تامین می شود.


مدیر جهاد کشاورزی خاش نیز گفت: با تلاش و همت مردم و مسئولان این شهرستان و حمایت خوب دولت تولید محصول با کیفیت و مهم پسته در این منطقه در حال افزایش است.


طوقی افزود: صادرات محصول راهبردی پسته خاش به دلیل نبود امکانات و کارگاههای فرآوری با برند دیگر مناطق کشور وارد بازار مصرف می شود.

 

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.