به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززنجان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایجرودگفت: نیاز کشور به خود کفایی در تولید روغن و کاهش وابستگی غذایی به بیگانگان، لزوم افزایش کشت دانه های روغنی را آشکار می سازد.
آقاجانلو با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد مصرف داخلی روغن های خوراکی کشور از طریق واردات تاُمین میشود به لزوم برنامه ریزی بلند مدت و منسجم با هدف خودکفایی در تولید روغن های خوراکی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه قرار گرفتن کلزا در تناوب با سایر محصولات زراعی به ویژه غلات در کنترل بیماری ها، آفات و علف
های هرز مزارع مؤثر است افزود: روغن دانه ارقام خوراکی کلزا دارای کیفیت بسیار مطلوب است.
به گفته مدیرجهادکشاورزی شهرستان ایجرود پس از استحصال روغن از دانه کلزا، کنجاله باقیمانده سرشار از پروتئین بوده و برای استفاده در تغذیه دام نیز مناسب است.
اجاقلودرپایان خاطر نشان کرد: با برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی و ترویجی سعی در آشنایی کشاورزان و ترغیب آنان به کشت کلزا می شود به طوری که شاهد استقبال کشاورزان شهرستان به منظور سرمایه گذاری و کشت این محصول استراتژیک در کنار محصولاتی همچون گندم در سال زارعی اخیر بوده ایم.
انتهای پیام /ک
آموزش کشت گیاهان روغنی کلزا