به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید محمد جعفری مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: نانی که سبوس گندم آن گرفته شده بزرگترین آسیب را به سلامتی جامعه و به خصوص فرزندان میزند.
وی افزود: در جریان سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته میشود که به سفیدی بیشتر نان میانجامد.
مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ با بیان اینکه استفاده از نانهای سفید بیماریهای مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود میآورد، گفت: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E. موجود نمیباشد.
جعفری گفت: متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد، اما بخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه گفت: صدا و سیما رسالت سنگین و مهمی برای اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چرا که مصرف کنندگان به مضرات نان سفید و آسیبهایی که به زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بی خبر هستند.
انتهای پیام/ک
خطر نان سفید در کمین خانوادهها