به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت ارتباطات اندونزی در بیانیه ای اعلام کرد: «به دلیل آن که در تلگرام مسائلی از جمله تبلیغات تندروی، چگونگی ساخت بمب و انجام حملات تروریستی رد و بدل می شد و از آن جایی که این مساله کاملا با قانون اساسی اندونزی تعارض دارد، به همین دلیل باید استفاده از این سامانه پیام رسان ممنوع میشد.»
مقام های اندونزی تاکنون اعلام نکرده اند که اقدام جدید وزارت ارتباطات این کشور شامل دیگر شبکه های اجتماعی خواهد شد یا خیر. این سامانه پیام رسان تاکنون به اقدام دولت اندونزی در ممنوعیت این ابزار ارتباطی واکنشی نشان نداده است.
تلگرام یکی از ابزارهای ارتباطی گروهک تروریستی داعش است که در بین این گروه از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. این اقدام از سوی مقام های اندونزی پس از آن صورت می گیرد که گروه تروریستی داعش در جنوب شرق آسیا حضوری قوی و موثر داشته است.
این سامانه پیام رسان، چندی پیش نیز از سوی مقام های روسی تهدید به فیلتر شد، تا این که تلگرام با پذیرش شرایط و قوانین روسیه و در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم به مقام های مسئول از فیلتر شدن در این کشور نجات یافت.
در همین حال «پاول دوروف» طراح و مدیر سامانه پیام رسان تلگرام نیز گفت که این سامانه صفحات مربوط به تروریست ها، ترویج کنندگان فساد اخلاقی، خشونت و اعمال خلاف قانون را می بندد.
انتهای پیام/