به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ محسن روحی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان در آیین پایانی جشنواره مادران قصه گو با قدردانی از خانواده هایی که با مشارکت و استقبال از این جشنواره به رونق آن افزودند، گفت: همراهی و همدلی مسئولان شهرستان برای اجرای برنامه های فرهنگی هنری به ویژه برای کودکان و نوجوانان قابل تحسین است.
روحی قصه را فرآیندی آموزشی، پرورشی برشمرد و خاطرنشان کرد: وقتی نام قصه و قصه گویی آورده می شود بدون شک برای بسیاری از ما خاطرات خوش کودکی را یادآور می شود.
وی با بیان این که قصه گویی ابزاری برای آموزش غیر مستقیم است، افزود: می توان با بهره گیری از این ابزار قدرتمند بسیاری از نارسایی هایی که در حوزه آموزشی وجود دارد جبران کرد.
وی با اشاره به اینکه خداوند نیز در قرآن با زبان قصه با بندگانش سخن می گوید، یادآور شد: متون کهن ادبیات فارسی ذخیره تمام نشدنی از قصه های پند آموز است که مادران و علاقه مندان به قصه گویی می توانند از آن بهره ببرند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان به تاثیر قصه گویی بر افزایش دایره واژگانی و آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با اصطلاحات و زبان بومی اشاره و تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هر ساله جشنواره بین المللی قصه گویی را با حضور برترین قصه گویان داخلی و خارجی برگزار می کند و در جشنواره سال قبل یک مربی کانونی از کرمان موفق شد پس از ۵ سال رتبه نخست این جشنواره را از آنِ کرمانی ها کند.
روحی با بیان این که قصد داریم در فصل پاییز بخشی از جشنواره قصه گویی استانی را با حضور قصه گویان در روستاها، مدارس و مناطق محروم برگزار کنیم، اظهار امیدواری کرد: جشنواره مادران قصه گو زمینه را برای حضور بیشتر علاقه مندان به این هنر را در بخش آزاد جشنواره قصه گویی استانی فراهم آورده باشد.
وی ادامه داد: همکاری و همدلی مسئولان شهرستان زرند این دلگرمی را می دهد که بتوانیم جشنواره قصه گویی استانی را به میزبانی این شهرستان برگزار کنیم و بار دیگر خاطره ای خوش برای کودکان و نوجوانان زرندی رقم بزنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان اذعان داشت: اگر آینده کشور برایمان با اهمیت است باید در حوزه کودکان و نوجوانان بیش از پیش سرمایه گذاری کنیم.
انتهای پیام/س
آیین پایانی اولین جشنواره مادران قصه گو در زرند برگزار شد