به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مدیر کل دامپزشکی استان گفت: این طرح بدلیل برخی مشکلات تا کنون اجرایی نشده بود که به همت مدیریت کشتارگاه دام بوئین زهرا زیرساختهای بسته بندی و نشان گذاری آن آماده شد.
نقیبی افزود: از مزایای استفاده از بسته بندی بجای فله فروشی، درج مشخصات فرآورده، شامل تاریخ تولید، انقضاء و محل تولید محصول است که مانع تضییع حق مصرف کنندگان و تقلب برخی افراد سودجو خمی شود.
وی اضافه کرد: در فاز بعدی، بسته بندی سایر آلایشات مانند جگر گاوی، گوشت کله، شکمبه، کله و پاچه نیز انجام خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: آلایشات خوراکی تنها ۴۸ ساعت بعد از تاریخ ترخیص اجازه مصرف دارد و از نگهداری بیش از زمان توصیه شده در یخچال منازل باید جدا خودداری شود.
انتهای پیام/