به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدعلی دهقان رئيس انجمن رياضی ايران، مريم ميرزاخانی را يکی از نخبگان عرصه رياضی در دنيا توصيف کرد و ارتقای جايگاه علمی ايران در حوزه رياضيات را مرهون تلاشهای او و ساير دانشمندان برجسته کشور دانست و گفت: او با دريافت جايزه فيلدز، ايران را در فهرست 20 کشور دارنده اين مدال قرار داد؛ وی در زمينه هندسه به نوآوری های زيادی دست يافت که مورد تحسين جامعه علمی ايران قرار گرفت و در سال 2014 مدال فيلدز را دريافت کرد.
وی جایزه فيلدز را مهم ترين جایزه جهانی در حوزه رياضی دانست و اظهار کرد: مریم میرزاخانی اولين زن در دنيا و اولين ايرانی است که موفق به دريافت اين جايزه شد.
دهقان در خصوص نحوه تشييع اين نابغه رياضی ايران، مطرح کرد: ما با خانواده مریم میرزاخانی در تماس هستيم و احتمالا پيکر وی به ايران منتقل شود، ولی تصميم نهایی هنوز اعلام نشده است.
دهقان خاطرنشان کرد: با مدال مریم ميرزاخانی ايران در ميان 20 کشوری قرار گرفت که موفق به دريافت اين جايزه شدهاند.
رئيس انجمن رياضی ایران اظهار کرد: فعاليتهای تحقيقاتی مریم ميرزاخانی و حدود 60 نفر ديگر ايرانی در حوزه رياضيات در ساير کشورها و داخل کشور موجب شده تا امروز جايگاه جامعه رياضيات ايران ارتقاء يابد.
دهقان با تاکيد بر اينکه مریم ميرزاخانی با اين انجمن همکاری داشته است، يادآور شد: او يکی از اعضای وقت شورای اساتيد اين انجمن بوده و محموديان و کرمزاده را به عنوان سرپرست تيم ايرانی برای حضور در مسابقات بينالمللی همراهی می کرده است.
رئيس دانشگاه ولی عصر رفسنجان با تاکيد بر اينکه مریم ميرزاخانی يکی از افراد همين آب و خاک و پرورش يافته اساتيد ايران است، گفت: وی برای تکميل تحصيلات خود به خارج از کشور رفت و توانست پلههای ترفيع را با انتشار مقاله خود در حوزه هندسه و دريافت جايزه فيلدز طی کند.
وی با اشاره به اقدامات انجمن رياضی ايران برای ارتباط با محققان ايرانی خارج از کشور، اظهار کرد: انجمن رياضيات ايران در حوزه بينالمللی ارتباط مستمر با محققان ايرانی مقيم خارج در حوزه رياضيات دارد، به گونهای که تاکنون با 60 نفر از رياضيدانان برجسته ايرانی مقيم خارج ارتباط داشتهايم که هر کدام از آنها می توانند برای کشور يک مریم ميرزاخانی باشند.
انتهای پیام/
حتی مشکل خرج بیماریش کسی نگفت بریم کمکش کنیم
مرگ بر آمریکا
باتوجه به اینکه ایشان یک دانشمند ایرانی بودند و اولین بانوی ایران و جهان بودند که مدال فیلدز ریاضی را دریافت نمودند به مانند سایر دانشمندان و ادبا و شعرا که مقبره شان جزو سرمایه های کشور محسوب می شود و آینده گان و فرزندان این مرز و بوم از ایشان درس خواهند گرفت ، باید در ایران دفن شود و بارگاهی مانند مقبرۀ حافظ و سعدی و خیام و فردوسی برای ایشان ساخته شود. خداوند ایشان را رحمت کند.
نه در آن وقت که افتاد و شکست
املابهتربود
تا وقتی نخبه ها زنده هستند حمایت نمی شوند و باید در کشورهای دوست و دشمن فعالیت کنند و ما به آنها افتخار کنیم
میشود در آمریکا باشی و از امکانات انجا استفاده کنی و اختراع و ابتکار و کشفیاتت را به نام جایی دیگر ثبت کنی .
حالا واسه دفن جسدش همه مشتاقن
خخخخخخخ
ما ايرانيا عجيبيم
مهم دانشی بود که تقدیم به امریکا کرد.
مهم دانشی بود که تقدیم به امریکا کرد.
خدا رحمتش کند.
خدا رحمتش کند.
اگر غیرت داریم نباید بگذاریم در امریکا دفن شود در سرزمین نخبگان اسوده تر است روحش
شاد
اگر غیرت داریم نباید بگذاریم در امریکا دفن شود در سرزمین نخبگان اسوده تر است روحش
شاد
جنازش می خواد چی بکنه واسه ملکت
جنازش می خواد چی بکنه واسه ملکت
چه، نام بلند او درکنار نامهای بلند دیگری چون خوارزمی،خیام،غیاث الدین جمشید کاشانی،محمود حسابی ودههاوصدها دانش پژوه گمنام و با نام دیگر .جاودانه هفت هزار سال تاریخ دانش وفرهنگ این کهن دیار خواهد بود.
اگر مثل پرفسور سمیعی به ایران خدمتی میکرد باید قدر دانش بود
حالا کجا دفن بشه مهم نیست
اگر مثل پرفسور سمیعی به ایران خدمتی میکرد باید قدر دانش بود
حالا کجا دفن بشه مهم نیست
آمریکا هیچ وقت وطنش محسوب نمیشه وفقط محل تحصیل و کارش بوده همین
انشاءالله مورد لطف بي نهايت پروردگار مهربان قرار گيرد
شما فکر اونا نباش