به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شهابی مدیر جهادکشاورزی شهرستان جهرم گفت: شرایط اقلیمی جهرم به گونهای است که برداشت محصول از باغهای انگور تولید کننده رقم یاقوتی از انتهای دههی اول ماه خرداد آغاز شده و تا پایان تیرماه ادامه مییابد.
وی با بیان اینکه اینکه محصول انگور این شهرستان یک محصول نوبرانه در استان فارس محسوب می شود، افزود: سطح زیرکشت انگور در شهرستان جهرم در زمینی به مساحت سه هزار و ۳۰۰ هکتار با تولید بالغ بر ۲۲ هزار تن است.
شهابی ادامه داد: در سال های اخیر به دلیل کاهش بارندگی و کمبود آب، بهرهبرداران جهرمی، به خصوص در بخش سیمکان، برای تغییر الگوی کشت و نیاز آبی کمتر باغ انگور را ایجاد کردند.
وی با بیان اینکه متوسط عملکرد انگور ۱۲ تن بوده و جهرم دومین مقام سطح زیرکشت انگور یاقوتی در استان فارس را داراست، بیان کرد: از ارقام انگور کشت شده در جهرم میتوان به رقمهای یاقوتی، عسکری، شیرازی، ریش بابا، رطبی، خلیلی عنوان کرد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان جهرم تصریح کرد: هر هکتار انگور با توجه به صنایع جانبی از جمله تولید سبدهای میوه و کارگاههای تولید کشمش و شیرهی انگور، ۶ نفر مستقیم و ۲۰ نفر نیز غیرمستقیم اشتغالزایی دارد.
انتهای پیام/ر