سفارت آلمان در کابل پس از تعطیل شدنش در پی حمله‌ مرگبار انتحاری، گزینه‌های تازه را برای دریافت ویزای شینگن معرفی کرده است.

سفارت آلمان در کابل گزینه های جدیدی را برای دریافت ویزای شینگن معرفی کردبه گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، سفارت آلمان در ویبسایتش نوشته است که پس از این شهروندان افغانستان می‌توانند از نمایندگی‌های سیاسی آلمان در برخی از کشورهای همسایه‌ی افغانستان و منطقه درخواست ویزه کنند.
همچنین، وزارت خارجه‌‎ی آلمان در نظر دارد که برای درخواست‌کنندگان افغان، ویزه‌ی شینگن را از طریق نمایندگی‌های سیاسی خود در دهلی مرکز هند، استانبول در ترکیه و دبی در امارات متحده عربی صادر کند.
وزارت خارجه‌ی آلمان در تلاش است که از طریق شهرهای دوشنبه مرکز تاجیکستان و اسلام آّباد مرکز پاکستان، همچنین برای افغان‌ها ویزه صادر کند.
سفارت آلمان در افغانستان از افغان‌هایی که به هدف دریافت ویزه به هند، پاکستان، ترکیه، امارات متحده عربی یا تاجیکستان می‌روند، خواسته است که نخست ویزه‌ی این کشورها را به دست بیاورند و سپس وقت ملاقات را در سفارت آلمان در یکی از کشورهای یادشده از پیش تعیین کنند.
در ویبسایت این سفارت آمده است که وزارت خارجه‌ی آلمان اقدام‌ها مورد نیاز را روی دست دارد که زمینه‌ی ارایه‌ی درخواست‌ها جدید پیوستن به خانواده، ویزه‌ی تحصیلی و سایر نوع‌های آن را در نمایندگی‌های سیاسی این کشور در دهلی نو و اسلام آّباد فراهم کند.
آنانی که پیش از این درخواست یکی از ویزه‌های نامبرده را در سفارت آلمان در کابل ارایه کرده‌اند، در حال حاضر سند آنان تحت بررسی وزارت خارجه‌ی آلمان قرار دارد.
به دلیل انبوهی درخواست ویزه، وزارت خارجه‌ی آلمان از متقاضیان خواسته است صبر کنند و درخواست مجدد در نمایندگی‌ها کشورهای یادشده ارایه نکنند.
به اساس گزارش ویبسایت دویچوله، بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ درخواست ویزه در سفارت آلمان در کابل وجود دارد.
خبرگزاری فرانسه در پیوند به این موضوع نوشته است که "حدود نیمی از این ویزه‌ها مربوط به پیوستن به خانواده‌های پناهجویان قبول شده افغان در آلمان است".

 

انتهای پیام/

برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
Mirwais qayoumi
۰۰:۰۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۶
این یک اقدام خوب از نگاه امنیتی است اما افغان ها و خانواده هایشان مشکلات رفت و برگشت به یکی از این کشور ها را دارد مخصوصا اگر قانون درس المانی اگر بالای یک خانم تطبیق شود چند ماه باید یک خانم بدون سرپرست در این کشور ها زندگی کند
آخرین اخبار