به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با توجه به رشد تکنولوژی همچنین آلاینده های امواج الکترومغناطیس کارشناسان حوزه سلامت در تکاپوی شناسایی مضرات امواج برای بدن انسان و همچنین ارائه راهکارهایی کاربردی برای کاهش این ضررها هستند.
در دنیای تکنولوژی نمیتوان از ابرازهای بهروز برای پیشگیری از ابتلا به مضرات آن دوری کرد، پیشرفتهای لحظهای که در دنیای تکنولوژی رخ میهد، فناوریهای جدید ناخودآگاه زندگی همه افراد را در مسیر استفاده از ابزارهای فناوری قرار میدهد، به خصوص اینکه در آینده ای نزدیک، بهرهمندی از اینترنت اشیاء به طور کامل زندگی انسان را با اینگونه ابزارها احاطه میکند.
در کنار تمامی مزایایی که دنیای فناوری و محصولات آن برای رفاه در زندگی دارد معایب آن به خصوص تاثیر امواج بر سلامتی بدن نیز باید مورد توجه ویژه باشند، کارشناسان سلامت و متخصصات حوزه امواج به خوبی به این مضرات آگاهند و علاوه بر فرهنگ سازی در استفاده صحیح از ابزار تکنولوژی راهکارهای حفاظت از سلامت را نیز ارائه خواهند داد.
یکی از سوالات مهم و اساسی مطرح شده در حوزه سلامت امواج، شدت مضرات امواج وایفای و اینترنت موبایل است.
علی زینلی محقق و مخترع در زمینه عوارض امواج الکترومغناطیس و شیوه های ایمن سازی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در مورد میزان شدت آلودگی دستگاههای وایفای گفت: استفاده از اینترنت گوشی یا تبلت به صورت دیتا به مراتب آلودگی بیشتری از دستگاه وایفای دارد.
وی ادامه داد: علت آن است که تلفن همراه شما تبدیل به مودم تولید موج شده و با توجه به فاصله کم گوشی با بدن میتواند آسیب بیشتری وارد کند، این آسیبها به خصوص در نوزادان، کودکان و افرادی که در نزدیکی دستگاه هستند بیشتر خواهد بود.
این محقق با ارائه راهکاری ساده اعلام کرد: برای کاهش میزان شدت امواج برای کسانی که به صورت طولانی از اینترنت استفاده میکنند بهتر است از اتصال اینترنت به صورت کابل به دستگاه کامپیوتر و یا لپ تاپ استفاده کنند و یا مودم وایفای در دورترین محل فضای منزل قرارداده شود.
زینلی همچنین به محلهای نامناسب برای قراردادن مودم وایفای اشاره و تأکید کرد: محل خواب، فضای اتاق تلویزیون و محلهایی که بیشترین رفت و آمد و حضور در طول روز را دارند می تواند عوارض بیشتری را در بدن ایجاد نماید.
در ادامه تصاویر جالب از سیگنالهای امواج ساطع شده از دستگاه موبایل را ببینید.
انتهای پیام/
میتوانید وای فای را در دورترین نقطه منزل یا محل کار قرار دهید.
مودم بگیریم یا بسته بگیریم؟؟؟؟؟؟........... .؟؟؟؟؟.....
اگه نقطه اتصال گوشیو روشن کنیم تا یکی واصل شه واسه خود گوشی ضرال داره یا نه؟؟؟
پس زیاد به خودتون فشار نیارید که صرر داره یانه
تمام این امواج همه جا پر شده
تو موبایل باید سیگنال از بین ساختمان ها و دیوار ها و درخت ها و موانع زیادی عبور کنه تا به دکل BTS برسه که معمولا تو فاصله یک تا سه کیلومتری هست. جابه جایی شدید رو هم باید تحمل کنه ! گوشی موبایل هم معمولا کنار سر یا داخل جیب هستش!
به نظر خودتون کدوم یکی توان بیشتری رو به بدن تحمیل میکنند؟
و در کدوم حالت بدن در مقابل تشعشعات بیشتری هست؟
شرکت های مخابراتی هم اگه از ضرر هاش اگاه باشند میان و اعلام میکنند که ما یه وسایلی داریم که به بدنتون ضرر وارد میکنه ! لطفا فقط در مواقع ضروری ازش استفاده کنید !!!!!!؟