به گزارش خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رامین کرمی دبیر کنفرانس ملی نقش مهندسی مکانیک در ساخت و ساز شهری امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه رشد و اعتلای نظام مهندسی ساختمان، تقویت و توسعه فرهنگ و ارزشهای اسلامی معماری و شهرسازی و بالا بردن کیفیت خدمات مهندسی است، اظهار کرد: ارتقای دانش فنی صاحبان حرفه و صنوف ساختمان در راستای طرحهای توسعه و آبادانی با برگزاری کنفرانسها و گردهماییهای تخصصی و تبادل اطلاعات در داخل کشور و سطح بین الملل حاصل میشود.
وی تصریح کرد: جهت دستیابی به اهداف فوق کاهش مصرف انرژی، تکنولوژیهای نوین، مصالح ساختمانی استاندارد در راستای منویات مقام معظم رهبری رقم خورد.
دبیر کنفرانس ملی نقش مهندسی مکانیک در ساخت و ساز شهری، برگزاری بیش از ۵۰ جلسه طی ۱۰ ماه گذشته، همکاری بیش از ۲۰ شرکت تولیدی صنعتی پیشرو در صنعت تاسیسات، مشارکت بیش از ۳۰ وزارتخانه و سازمان از بخش دولتی و خصوصی، عقد تفاهم نامههای معتبر با ISI، SILivca و چند ژورنال و فدارسیون و اتاق بازرگانی، برگزاری بیش از ۲۰ کارگاه آموزشی و تخصصی و انتقال تجربه از صنعتگران و صاحبان تکنولوژی، ارائه بیش از ۳۰ مقاله از ۱۵۰ مقاله اصلی و برگزاری ۵۰ نشست تخصصی با دیگاه زیرساخت شهری، قوانین و مقررات ملی و توجه به موضوعات آینده پژوهی، بهینه سازی مصرف انرژی و بازچرخانی و مدیریت مصرف آب و سایر تکنولوژِهای مدرن را از جمله محورهای برگزار شده در کنفرانس برشمرد.
کرمی در خصوص وضعیت تأسیسات ساختمان، اظهار کرد: تأسیسات ساختمان یک حلقه مفقوده در ایران بوده که البته در چند سال اخیر روند کیفیت آن رو به بهبود بوده است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در کلانشهر تهران، شهرداری به ساخت و ساز متراژهای زیر1500 متر امکان استفاده از مهندس برق و مکانیک را نداده است.
کرمی با بیان اینکه قانون تأکید کرده که در ساخت و سازها باید از مجری ذیصلاح استفاده شود، تصریح کرد: در مباحثی مانند شبکه آبرسانی ساختمانها، با افت فشار مواجه هستیم، ضمن آنکه در بحث فاضلاب، آبهای سطحی به جای هدایت به آبهای زیرزمینی به تصفیهخانه هدایت میشود که یک معضل بسیار جدی است.
عضو سازمان نظام مهندسی با اشاره به اینکه از 6 ماه پیش با هماهنگیهای انجام شده با آب و فاضلاب به ساخت و سازهایی که مهندس مکانیک نداشته باشند، انشعاب داده نمیشود، اظهار کرد: تجهیزاتی که در ساخت و ساز ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد مربوط به دو تا سه دهه قبل است و هنوز این تجهیزات با استفاده از فناوریهای نوین جایگزین نشده است.
انتهای پیام/