به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تلفن همراه، کیفدستی، چمدان، کولهپشتی و... همراه همیشگی ما در رفت و آمدهای درونشهری و برونشهری است. به قدری که میشود این ادوات را جزء جدانشدنی آدمها دانست؛ وسایلی که هرکدامشان قرار است محفظهای باشند برای نگهداری اسباب رفتوآمدهای روزمره ما؛ اما یکی از دغدغههای همیشگی در سفر و داخل شهر محافظت از این وسایل در برابر جیببرها و سارقان است. علیالخصوص گم کردن کیف، پول نقد، دوربین عکاسی یا موبایل که هرکدامش میتواند موجب ترس و اضطراب ما را فراهم کند. اما خوب است بدانید که برای پیشگیری از این اتفاقهای ناخوشایند طی روز میشود از ترفندهای کوچک، پیش پا افتاده و کاربردی استفاده کرد تا این وسایل را امن نگهداشت.
اگر در بین آمد و شدهای شهری حواستان را برای حفاظت از کیف و موبایل جمع میکنید طبیعتاً در سفر باید این میزان نگرانی را افزایش دهید و بیش از پیش از چمدان، کیف و وسایلتان مواظبت کنید. یکی از راهکارهایی که برای محافظت از چمدان و وسایل در سفر میشود به کار بست علاوه بر مطمئن شدن از بسته بودن همه قسمتها و زیپهای ساک استفاده از قفلهای کوچک و یا کیف و چمدانهای رمزدار است؛ چون همین که شما از قفل و رمز روی کیفتان استفاده کنید باعث میشود که سارقان به نسبت بقیه وسایلی که دور و برشان دارند برای نشانه رفتن به سمت وسایل شما رغبت کمتری از خود نشان بدهند.
گوشی موبایل این روزها حکم خانه مسکونی همه ماست برای زندگی در فضای مجازی، مکانی که در آن اطلاعات ریز و درشتی نگهداری میشود که بعضاً برای ما نیز میتواند حیاتی باشد. علی رغم اینکه افراد زیادی توصیه میکنند در کوچه و خیابان چندان به موسیقی و هندزفری گوش نکنید (چون این کار باعث حواس پرتی شما از اتفاقات پیرامون میشود) اما یکی از راهکارهای پیشنهادی ما برای مراقبت از گوشی در مترو و بی آر تی های شلوغ همین موزیک گوش دادن است آن هم در شرایطی که شما انقدر غرق در سیل جمعیت میشوید که همزمان نمیتوانید حواستان را به گوشی و کیفدستیتان بدهید. در این شرایط بد نیست که گوشی موبایل را در یکی از جیبهای جلوی لباس تان بگذارید و از طریق یکی از گوشهایتان با هندزفری به فایل صوتی گوش دهید تا از وجود گوشی با خبر شوید؛ چون با این کار به محض دستدرازی به تلفن همراهتان اگر هم حواستان جای دیگر باشد به محض قطع شدن صدای هندزفری ناخودآگاه توجهتان به نبود آن جلب میشود.
همیشه این موضوع را آویزه گوشتان کنید که کیف و چمدان دقیقا مثل مسواک و گوشی شخصی است و بخشی از حریم خصوصی شما محسوب میشود؛ پس موقع خرید از فروشگاه و بازار درست لحظهای که میخواهید مبلغ خرید را با فروشنده حساب کنید به باقی نگاههای اجازه ندهید که از کمی و زیادی محتویات داخل کیف شما با خبر شوند. این کار باعث میشود تا شما به دزدی که احیاناً در اطرافتان حضور دارد چراغ سبزی برای سرقت نشان دهد.
در همه روزها و به ویژه ایامی که به سفر میروید این نکته را به یاد داشته باشید. همه پول نقد و کارت بانکیتان را در یک مکان و به طور یک جا نگذارید چون اگر همه پولهای خود را مثلاً در کیف پول یا کولهپشتی بگذارید به محض دستبرد زدن به شما همه چیز را باهم از دست خواهی داد. بنابراین بعضی از پولهای خود را در کیف پول خود و بخشی از آن ها را در یک جیب امن، کمربند پولی و یا حتی در کفشتان نگهداری کنید.
مکانهای شلوغ از جمله بازار یا وسایل نقلیه عمومی مثل مترو و بی آرتی جزو جرم خیز ترین مکانها برای جیببرهایی است که قصد دستبرد به کیف و اموال شما را دارند. برای همین هر وقت گذرتان به این مکانها پر رفت و آمد افتاد برای محافظت از کولهپشتی و کیفتان یا آن را به صورت اریب(مثل پستچی ها) روی دوش بیندازید یا اگر از کولهپشتی استفاده میکنید به جای پشتتان، آن را از جلو روی کول خود بیندازید.
در کنار همه راهکارهایی که برای مبارزه با سارقان و دزدها در نظر میگیرید، بخشی را هم برای مقابله با زورگیرها داشته باشید. آن هم برای مواقعی که خدایی ناکرده مجبور هستید که با آنها مواجه شوید. یکی از کارهای اولیهای که همیشه در مقابله با این قشر توصیهشده است تسلیم شدن در برابر آنهاست؛ اما یکی از راهکارهایی که برای کمتر ضرر دیدن میشود به آن اشاره کرد، استفاده از یک کیف پول جعلی است.کیف پولی که در آن میتوانید مقدار کمی پول نقد نگهدارید و آن را با کارت عضویتهای قدیمی پر کنید. برای همین اگر با زورگیری مواجه شدید که او از شما کیف پول خواست؛ میتوانید بلافاصله ورژن تقلبی آن را در اختیارش بگذارید تا کیف پول اصلیتان امن باقی بماند.
دوربین و گوشی در سفر یکی از وسایلی است که به خاطر استفاده مداوم از آنها بیشتر از وسایل دیگر در معرض جاگذاشتن، گم شدن و به سرقت رفتن هستند. یکی از کارهایی که برای جلوگیری از این اتفاقات میتوان در نظر گرفت این است که شما دوربین خود را با یک مچبند به دستتان ببندید تا آن را ایمن نگهدارید؛ چون اگر از دوربین خود در مچ دست محافظت کنید، یک دزد کمتر احتمال دارد که دوربین را از دست خود شما ببرد.
منبع:مجله مهر
انتهای پیام/