به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعید نظری معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در جریان بازدید رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از کارگاه سفالگری روستای نوره گفت: سفالگری سابقه 2 هزار و 500 ساله در کردستان داشته است و این اداره کل دوره های مختلفی را در حوزه سفالگری برگزار می کند.
وی افزود: این سازمان به صورت میانگین هر ساله در 4 تا 10 روستای هر شهرستان استان دوره های آموزش صنایع دستی از جمله کلاش بافی، نساجی سنتی، سفالگری و گلیم بافی را اجرا می کند که حداکثر در هر کدام از کارگاه ها 18 نفر دوره می بینند.
نظری گفت:روستاهای پالنگان، نوره و سلین به عنوان روستاهای طرح گردشگری با اجرای ضربتی اشتغالزایی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی انتخاب شده اند.
به گفته نظری با اشاره به حمایت این سازمان از تولیدات و هنرمندان فعال گفت: در چهار شهرستان استان از جمله مریوان، سنندج، بانه و سقز بازارچه های صنایع دستی ایجاد می کنیم تا تولیدکنندگان بتوانند با کمترین مشکلات محصولات خود را عرضه کنند.
زهرا احمدی پور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در حاشیه بازدید از کارگاه های سفالگری و بافت پاافزار کُردی کلاش از نزدیک در جریان چالش های توسعه گردشگری روستایی و بوم گردی در کردستان قرار گرفت.
انتهای پیام/م