نیم ساعت از تصادف اول نگذشته بود که حادثه ای دیگر به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش شد و خبر از واژگونی خودروی پراید در محور زهان به قهستان مخابره شد .
مأموران با حضور در محل حادثه خودروی پرایدی را مشاهده کردند که واژگون شده است و متأسفانه بر اثر این تصادف نیز خانواده ای پنج نفره مصدوم شده اند و یکی از سرنشینان خودرو با انتقال به مرکز درمانی جان خود را از دست داد و باز هم سهم نواقص جاده ای بی تقصیر در بروز این حادثه نبوده است.
حوادث جاده ای خراسان جنوبی در فصل تابستان به تیتر خبرهای هر روزه رسانه های استانی تبدیل شده است و این در حالی است که دلیل عمده این تصادفات به گفته پلیس راه عوامل انسانی بوده است .
وی عامل اصلی تصادفات در استان خراسان جنوبی را انحراف به چپ،تخطی ار سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی توسط رانندگان اعلام کرد و افزود : محورهای کویری استان و یکنواخت بودن جاده ها بر افزون شدن حوادث جاده ای تأثیر گذاشته است .
سردار شجاع از رانندگان خواست از عجله و شتاب هنگام رانندگی پرهیز کنند و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی زمینه ساز بروز حوادث ناگوار برای خود و دیگران نشوند .
سرهنگ سرفرازی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان نیز با بیان اینکه پیامدهای اجتماعی تصادفات را غیر قابل جبران دانست و گفت :میزان عمر از دست رفته ایرانیان بر اثر تصادفات پنج برابر استانداردهای جهانی است و بی سرپرست شدن یک خانواده و معضلات بعدی آن ،ماندن داغ یک جوان بر دل والدین،مرگ یک مادر و سست شدن بنیان عاطفی خانواده ها نشان از آن دارد که تصادفات در پدید آمدن بحران های اجتماعی نقش بسزایی دارند .
وی با اعلام این که بر اساس سرشماری سال 90 ، اعلام شد 20 درصد پدیده بی سرپرستی ناشی از تصادفات بوده است که سبک زندگی،سبک رانندگی ،ادارک فرامین و قوانین پلیس ،عدم پرخاشگری و مشاجره در خودرو و عدم استفاده از مواد و یا خوراکی هایی که هوشیاری را تضعیف می کنند می تواند در پیشگیری از حوادث جاده ای نقش داشته باشد .
در استان خراسان جنوبی 41 دوربین هوشمند در جاده ها نصب و به بهره برداری رسیده است که با مدیریت صحیح و افزایش تجهیزات الکترونیکی و آشکار سازی نقاط حادثه خیز و یا رفع آن می توان میزان تلفات را در استان تا حد زیادی کاهش داد .
انتهای پیام/ب