وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح فاز سوم شبکه ملی اطلاعات از تصویب مدل جدید فروش اینترنت و حذف اینترنت حجمی خبر داد.

تصویب مدل جدید فروش اینترنت/ خداحافظی با اینترنت حجمیبه گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود واعظی در مراسم افتتاح فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در نمایشگاه الکامپ با اشاره به اینکه در ابتدای حضور خود در 4 سال گذشته در وزارت ارتباطات دو اولویت مهم را پیگیری کردم ، گفت : به دلیل عقب ماندگی این بخش به دنبال توسعه در تمام بخش ها بودیم و همچنین کار روی زمین مانده شبکه ملی اطلاعات را که در برنامه چهارم و پنجم و احکام شورای عالی فضای مجازی آمده بود به عنوان مهمترین پروژه وزارت ارتباطات پیگیری کردیم.

وی افزود : البته در ادامه کار متوجه شدیم تا وقتی که شبکه انتقال و آی پی را توسعه ندهیم نمی توانیم شبکه ملی را راه اندازی کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: هدف از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات استفاده مردم و دستگاه ها از خدمات در داخل کشور و ارایه سرویس هایی با امنیت ، کیفیت و سرعت بالا است.

وی با اشاره به توسعه شبکه در 4 سال گذشته ، اظهار داشت : هر آنچه که از قبل از انقلاب تا قبل از این دولت حجم ظرفیت شبکه حدود 900 گیگابیت بوده و در عرض 4 سال 11 برابر شده است و شبکه آی پی کشور نیز از 624 گیگ به 16 برابر افزایش داشته است.

واعظی با اشاره به اینکه یک یا دو شهر در ابتدای این دولت دارای نسل سوم بودند ، تاکید کرد : اما هم اکنون 1000 شهر دارای نسل سوم و 750 شهر هم دارای نسل چهارم تلفن همراه هستند.

وی تصریح کرد : تاکنون 28 هزار روستا به اینترنت متصل شده اند و به صورت هفته ای به این آمار اضافه می شود و تا پایان سال نیز تمام روستا های بالای 20 خانوار صاحب اینترنت می شوند.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه زیر ساخت ها آماده است ، خاطر نشان کرد : فقط در حوزه تولید محتوای فاخر و ارایه خدمات گسترده و ساخت اپلیکیشن ها در داخل کشور برای رفع نیاز ها ، دچار کمبود هستیم که البته در چند ماه گذشته شروع خوبی نیز در این حوزه داشتیم.

وی به آمار رشد سریع استفاده از دیتا توسط یکی از اپراتورهای کشور اشاره کرد و گفت : در عرض 8 ماه 19 برابر حجم دیتا در حال استفاده افزایش یافته و به سرعت هم در حال پیشرفت است و به جای رشد های چند درصدی رشد های چند برابری را در این حوزه شاهد هستیم.

واعظی با بیان اینکه تولید محتوا و اپلیکیشن باید اقتصادی باشد ، تاکید کرد : برای کسانی که خدمات ارایه می کنند و یا در کار تولید محتوا و اپلیکیشن هستند باید از نظر اقتصادی به صرفه باشد و ساز و کار اقتصادی برای آن در نظر گرفته شود.

وی با عنوان این مطلب که نگران زیرساخت کشور نیست ، گفت : کمی در بخش دسترسی و انتقال مشکل داریم که با همکاری شرکت مخابرات و FCP ها تا چند ماه آینده این مشکل هم حل می شود .

وزیر ارتباطات به تلاش این وزارتخانه در چند ماه گذشته برای رفع مقررات مزاحم و وضع قوانین تشویقی اشاره کرد و خبر داد: امروز در کمیسیون تنظیم مقررات مصوب شد مشترکین برای اولین بار به جای حجم و بر اساس نیازمندی ها سرعت اینترنت خریداری کنند و محدودیت سرعت و حجم برداشته شده است.

وی به بازدید خود از سالن استارتاپ های الکامپ اشاره کرد و اظهار داشت : برای نخستین بار در سال 94 ، 80 استار تاپ و سال گذشته هم 220 استارتاپ در الکامپ حضور داشتند اما امسال 450 استارتاپ در الکامپ هستند و تعدادی که در سال پیش به عنوان یک کسب و کار نو پا حضور داشتند ، امسال بازار خود را گسترش داده اند.

واعظی در بخش دیگری از سخنان خود که در حضور معاون قوه قضاییه بود؛ به درخواست جوانان فعال در این حوزه از قوه قضاییه اشاره کرد و گفت : به دلیل اینکه بیشترین کسب و کارهای الکترونیکی براساس اعتباری که دارند فعالیت می کنند با فیلتر ناگهانی آنها خدمت رسانی این کسب و کارها مختل می شود و مشتریان خود را از دست می دهند و لازم است قوه قضاییه در این زمینه اقدامات ایجابی مناسبی انجام دهد.

وی تصریح کرد : با آماده شدن زیرساخت ها ، نوبت به حاکمیت و تمام قوا است که این نوع کسب و کارها را به رسمیت بشناسند و قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را تدوین کنند.دکتر واعظی با اشاره به ایجاد 100 هزار شغل در سال گذشته ، تاکید کرد :امسال 130 هزار شغل در این حوزه به دست می آید و این آمار سیر صعودی دارد.

وی پازل های شبکه ملی اطلاعات را در حال تکامل بیان کرد و خاطر نشان کرد : هم اکنون دسترسی آزاد به اطلاعات و شبکه علمی کشور هم به صورت عملیاتی به بهره برداری رسیده و دانشگاه ها هم استقبال کردند و در قوه قضاییه کار بسیار خوبی انجام شده است و همه این ها پازل های شبکه ملی اطلاعات است و شبکه سلامت نیز آماده بهره برداری است.

وزیر ارتباطات از راه اندازی دولت الکترونیک و دولت همراه در هفته آینده خبر داد و در پایان سخنان خود به مردم توصیه کرد : اگر می خواهید حریم خصوصی و امنیت شما در این فضا رعایت شود از شبکه اجتماعی بومی استفاده کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۶
چی شد اخرش ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۶
چی شد اخرش ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۶
چی شد اخرش ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
اینترنتشون به نامحدود تغیر میکنه یا نه؟