به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منوچهر جمالی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآوردههای گوشتی اظهار کرد: معاونت غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سوسیس و کالباس داشته و فعالیت کارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه فرآیند و تولید سوسیس و کالباس مشکلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح کرد: استفاده از فرآوردههای گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمیتوان افراد را به استفاده توصیه کرد، اما مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و کالباس داشته باشند، زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملکرد کارخانجات تولیدکننده صورت میگیرد.
جمالی با تاکید بر اینکه معاونت غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی متولی نظارت بر کیفیت فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس است، ادامه داد: ممکن است مانند سایر صنفها در روند تولید سوسیس و کالباس نیز تخلفی رخ دهد که به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود، زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار میگیرد.
وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی که دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.
جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دامهای بیمار در تولید و سوسیس و کالباس افزود: نظارت بر کشتار دامها بر عهده سازمان دامپزشکی است؛ گوشتهای تولید شده پس از کشتار تحت نظارت اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید میشود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه برای رفع نگرانی مردم نظارتها بر عملکرد کارخانجات سوسیس و کالباس باید تشدید شود، گفت: کارخانجات سوسیس و کالباس باید در جهت تولید سوسیس و کالباس به گونهای گام بردارند که نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآوردهها مرتفع شود؛ انتظار میرود با تشدید نظارت بر عملکرد این مراکز خیال مردم از بابت کیفیت فرآوردههای گوشتی راحت شود.
انتهای پیام/
سویسی 55% بلغاری آرتین
توی دوتا از سوسیس هاش مگس بالغ بود خشک شده بود
جالب اینجاست این جسد مگس به صورت کامل و یک تیکه وسط سوسیس بود