امین حق وردی روانشناس و مشاور در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: برخی مواقع زوجین با وجود اینکه در کنار یکدیگر زندگی میکنند اما رفتار آن ها نسبت به یکدیگر همانند دو فرد بیگانه است و روابط عاطفی سردی دارند زیرا هر یک در طول روز سرگرم کار و مشغله روزمره خود هستند و فرصت کافی را برای با هم بودن ندارند.
وی ادامه داد: دوست داشتن و احساس ارزشمند بودن از جمله موضوعاتی است که برای مردان اهمیت دارد، از این رو زنان باید سعی کنند تا وقت بیشتری را به همسر خود اختصاص دهند و حتی برای نیم ساعت هم که شده در طول شبانه روز با همسر خود گفتگو کنند.
حق وردی افزود: برخی از مردان بعد از بازگشت از محل کار خود به منزل منزوی و گوشهگیر میشوند و غالبا این رفتار آن ها ناشی از مشکلات و مسایل محیط کارشان است و صحبت کردن درباره مشکلات کاری برای مردان کاری سخت و دشوار است و تحمل این شرایط برای زنان کار راحتی نیست.
این روانشناس و مشاور گفت: تغییراتی مانند سکوت، انزوایا عصبی شدن در مردان نشانه هایی است که باید جدی گرفته شوند و در این شرایط زنان باید بدون سرزنش و نصیحت کردن و در یک موقعیت مناسب زمانی و مکانی به آرامی سر صحبت را با وی باز کنند و مشکل همسر خود را جویا شوند.
حق وردی در پایان تاکید کرد: نباید انتظار داشت همه افراد از نظر اجتماعی شبیه به یکدیگر عمل کنند و به اندازه هم اجتماعی باشند، فردی که از نظر شخصیتی آرام و درون گرا است و کمتر با دیگران ارتباط برقرار میکند را نباید اجتماع گریز یا دچار اختلال تلقی کرد، زیرا تفاوتهای فردی بین انسان ها مساله ای است که هویت و شخصیت افراد را تعریف میکند و این تفاوت ها تا زمانی که باعث ناراحتی یا افت عملکرد فرد نشوند، جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
انتهای پیام/