در مواقعی که دوست دارید خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنید، به احتمال خیلی زیاد "نیمرو" انتخاب اول شماست .

فوت و فن تهیه نیمروی خوشمزهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در مواقعی که دوست داریم خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنیم، به احتمال خیلی زیاد "نیمرو" انتخاب اول شماست .

اما جای تعجبه که بعضی موقع ها نیمرو های ما، خوشمزه نمیشه و یا بوی دلنشینی نداره ...

باید بدونیم که نیمرو پختن به این نیست که تخم مرغ ها را پرت کنیم توی ماهیتابه و صبر کنیم بپزه.

مواد لازم:

روغن به مقدار لازم
تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

1-اول از همه توجه کنید که اندازه ماهیتابه طوری باشه که اگر هر تعداد تخم مرغ که مد نظرتون هست را در اون شکستید باز هم حدود 2 سانتی فاصلی خالی تا کناره ماهیتابه برای جمع شدن روغن باقی بمونه .

2-ابتدا روغن به میزان لازم در ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم که حسابی روغن داغ بشه .

3-اما نباید روغن بیش از حد داغ بشه تا به حد دود کردن و یا بد بود شدن برسه .

4-مرحله بعدی اینه که تخم مرغ را خیلی خیلی، منظم بشکنیم، تا یه وقت بر اثر تند شکستن تخم مرغ زره در سفیده مخلوط نشه.

5-در موقع پرت کردن تخم مرغ حواستون باشه از ارتفاع نه کم و نه زیاد باید تخم مرغ ها را به درون ماهیتابه انتقال داد .

6-اگر فاصله پرتاب خیلی زیاد باشد، مطمئنن زرده تخم مرغ هم میشکنه و دیگه نیمروی خوشگل و خوشمزه ای که انتظارش را داریم، نخواهیم خورد .

7-اگر هم فاصله خیلی کم باشه و چون روغن داغ هست یقیناً سفیده به صورت کامل پهن نمیشود و مثل یک لاستیک حالت میگیره و اصلا به دل نمی شینه .

این از نکته پرت کردن تخم مرغ؛ اما نکات دیگه ای هم هستند :

برای اینکه نیمروی شما خوشمزه بشه اینا باید بدونید که اگر زرده تخم مرغ در روغن بسیار زیاد برخورد کنه زرده سفت میشه و یک بوی بدی از خودش متساعد میکنه پس تا میشه زرده میان سفیده باشد و روغن را سعی کنید بعد از پهن کردن سفیده تخم مرغ، از کناره های ماهیتابه با قاشق به روی زرده بپاشید تا زرده به میزان کافی پخته بشه و حال عسلی هم داشته باشه .

یک نکته مهم دیگر :

سفیده تخم مرغ هر چقدر که بیشتر روغن بش بخوره خوشمزه تر میشه ..

پس یادتون باشه زرده تخم مرغ نشکنه و میون سفیده باشه و سفیده در روغن پهن بشه و حتی میتونید روغن داغ را با قاشق راهشو به درون سفیده تخم مرغ بکشونید، به شرط اینکه به زرده زیادی روغن نزدیک نشه .

از نظر "روانشانسی رنگ ها" هم باید بدونید که رنگ نارنجی، انرژی بخش هست و هرچی زرده تخم مرغ، نارنجی تر باشه اشتها را بیشتر باز می کنه .

امید وارم خوشمزه ترین نیمرو ها را بپزید .

منبع:سوران

انتهای پیام/

اصولی ترین روش تهیه نیمرو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۰۸ مهر ۱۴۰۱
خیلی مسخره هالم بد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۰۷ اسفند ۱۴۰۰
نگفته بود باید نمک زد چون اگر نمک نزنیم مزه خوب نمیده و بی مزه مثل اب میشه
Iran (Islamic Republic of)
ثنا
۲۰:۵۶ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
افتضاحه
Iran (Islamic Republic of)
من
۱۷:۵۸ ۲۲ تير ۱۳۹۹
من به عنوان جک سرچ کردم ولی دیرم واقعا نوشتن
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۳:۲۶ ۲۲ بهمن ۱۳۹۸
خوب بود ولی زیاد نگارشی نبود