به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سکینه الماسی ظهر امروز در نشست بررسی روند اجرای طرح های محتلف زیست محیطی و توسعهای استان بوشهر با بیان اینکه بخش مهمی از توسعه کشورمدیون صنایع مستقر در استان بوشهر است اظهار داشت: بخش مهمی از توسعه صورت گرفته در کشور و تحولاتی که در آینده رخ میدهد مدیون صنایع مستقر در استان بوشهر و به خصوص پارس جنوبی است.
وی، کارکرد صنایع استان بوشهر بخصوص در بخش نفت و گاز را برای کشور مثبت ارزیابی کرد و افزود: صنایع یاد شده در سطح محلی و منطقهای متاسفانه اثرات مثبت آن کم اهمیت است.
نماینده مردم دیر، عسلویه، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی افزود: ما اعتقاد داریم پیامدهای صنعت در استان بوشهر از حیث جامعه شناختی و توجه به محیط پیرامون گرفتار آسیبهای جدی است وباید بیشتر به این موضوع پرداخت.
الماسی با تاکید بر توجه به مسئولیتهای اجتماعی صنایع مستقر در استان بوشهر گفت: در سومین همایش مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت شاهد آغاز خوبی در این بخش بودیم اما راههای نرفته زیادی در بخش مسئولیت اجتماعی شرکتها وجود دارد که وزارت نفت باید به آنها توجه بیشتری داشته باشد.
وی، با اشاره به دو دهه تفکر توسعه گرایی صنعتی استان بوشهر تصریح کرد: روند توسعه اجتماعی و فرهنگی صنعت پارس جنوبی کامل نیست و برای حوزههای پیرامون برنامه راهبردی و عملیاتی وعینی بخش دنبال نمیشود.
نماینده مردم دیر، عسلویه، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیاز جدی به کارهای تحقیقی و پژوهشی در حوزه توسعه پایدار پارس جنوبی است تاکید کرد: درست است جنوب استان بوشهر دروازه تمدن نوین اقتصادی کشور شده اما ره آورد این پروژه عظیم برای بومیان منطقه با چالشهای فراوانی تا به امروز روبهرو بوده است.
وی مهمترین دغدغه و مراجعان افراد را در مقوله اشتغال دانست و بیان کرد: بیکاری و نبود اشتغال مولد یکی از مهمترین معضلات استان است که با وجود قابلیتهای منحصر به فرد در بخشهای مختلف، سرمایه گذاری در آن بسیار کند انجام میشود.
الماسی در مورد راهکارهای برون رفت از این چالش ،ضمن تاکید بر ضرورت بکارگیری نیروهای بومی و توانمند در پروژههای پارس جنوبی و اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: صنعت گردشگری، توجه به مشاغل و فرصتهای دانش بنیان، پرداختن به مباحث اشتغال با رویکرد دریا محور و توجه به توسعه با قابلیتهای استان زمینههای است که فکر میکنم باید در ماموریت جدید برنامههای توسعهای موازی با فرصتهای صنعتی بیشتر مورد لحاظ قرار گیرند.
انتهای پیام /پ