رئیس کل بیمه مرکزی افزود: پرتفوی بیمه شخص ثالث از وضعیت بحرانی که داشت در حال خروج است؛ لیکن باید برای دو رشته بیمه درمان و مسئولیت تدابیری اندیشید که به پاشنه آشیل صنعت بیمه تبدیل نشود و این مهم همکاری و تعامل شرکت های بیمه و سندیکا را می طلبد.
وی از مدیران عامل خواست با تاکید بیشتری بر ارائه نرخ های فنی در تقویت سودآوری شرکت های بیمه بکوشند؛ این در حالی است که شرکت بیمه، یک بنگاه اقتصادی است و باید برای تمام ذینفعانش از جمله سهامداران جذابیت داشته باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود، دغدغه های نمایندگان بیمه را طبیعی دانست و گفت: شرکت های بیمه باید زیرساخت های لازم برای حمایت بیشتر از خانواده ۴۰ هزار نفری نمایندگان را با توسعه فناوری های نوین فراهم کنند تا آنها بتوانند، نقش بیشتری در صنعت بیمه ایفا کنند.
وی در ادامه گفت: سندیکای بیمه گران ایران باید برای تنظیم روابط نمایندگان، بازاریابان و توسعه خدمات الکترونیک بیمه ای با هدف حمایت از نمایندگان اقدام نماید و راهکارهایی ارائه دهد.
همتی، همچنین از جلسه هماهنگی با پلیس راهور ناجا خبر داد و گفت: تبادل اطلاعات میان بیمه و پلیس براساس توافقات جلسه مذکور، به زودی آغاز می شود و شرکت های بیمه باید آمادگی لازم، برای دریافت کد یکتا هنگام صدور بیمه شخص ثالث را داشته باشند.
وی همچنین از بررسی آیین نامه لازم جهت ایجاد تسهیل برای شرکت های بیمه مختلطی که بخواهند بیمه زندگی و غیر زندگی خود را جدا کنند خبر داد.
در این جلسه، مدیران عامل شرکت های بیمه در خصوص اصلاح نرخ های حق بیمه درمان، بحث مالیات بر ارزش افزوده، نحوه اجرای آیین نامه حاکمیت شرکتی، موضوع ذخایر شرکت های بیمه، محاسبه توانگری و حمایت از نمایندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/