به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ محمد حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن در کارگاه آموزشی با عنوان "ترویج تغذیه با شیرمادر با مشارکت داوطلبین سلامت" گفت: تغذیه با شیر مادر سبب کاهش ابتلا به اسهال، استفراغ، عفونت دستگاههای تنفسی و ادراری، عفونتهای گوش، سندرم مرگ ناگهانی نوزاد، آلرژی و باعث افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود و منجر به رشد بهتر و سریعتر می شود.
وی افزود: شروع تغذيه با شيرمادر در ساعت اول زندگي و تغذیه انحصاری با شیر مادر برای ۶ ماه اول زندگی و استمرار تغذیه با شیر مادر به همراه غذاهای سالم و مناسب کمکی تا دو سالگی، کاهش بروز بیماریهای مزمن مثل چاقی، دیابت و سرطان در بزرگسالی را بدنبال دارد.
وی گفت: شیردهی نوزاد توسط مادر مزایای فراوانی برای مادر از جمله بازگشت سریعتر به وزن قبل از بارداری، کاهش ابتلا به پوکی استخوان، سرطان رحم و پستان در سالهای آینده دارد.
۱۰ الی ۱۶ مرداد هفته جهانی شیرمادر نامگذاری شده است.
انتهای پیام// م.م