به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ هنوز سنين کودکي را سپري ميکرد که مادرش درگذشت و او را با کوله باري از سختيها و مشکلات وانهاد. ۱۲ ساله بود که به همدان آمد و تا هنگام اخذ ديپلم در اين شهر سکونت کرد.
شهيد بهرام مبارکي بعد از اتمام تحصيلات دبيرستاني بهخدمت سربازي رفت.او در هوانيروز تهران مشغول به خدمت بود تا اينکه در سال ۵۷ بهدستور امام خميني (ره) از پادگان گريخت و در آبادان شروع به فعاليت عليه رﮊيم پليد ستمشاهي نمود.
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بهرام همواره در صحنههاي مختلف حضور داشت تا اينکه در سال ۵۹ با شروع جنگ تحميلي بهعضويت سپاه پاسداران درآمده و از همان جبهه آبادان به مقابله با دشمنان متجاوز پرداخت.
او در سال ۶۳ به همدان مراجعت نمود و با عضويت در يگان انصارالحسين (ع) فصل نويني از جهاد في سبيل الهي خويش را آغاز کرد.
آن عاشق خستگي ناپذير، سالهاي متمادي جسم مرارت کش خود را در آماج بلاياي جبههها قرارداده بود که آنگونه مشتاق در عملياتهاي مختلف و با مسئوليتهاي متفاوت، جانبرکفانه شرکت ميکرد.
سرانجام شهيد بهرام مبارکي، سردار دلير سپاه اسلام در آخرين ايام جنگ تحميلي، برگه حضور خود را در کنگره افلاکيان و صالحان در حالي دريافت نمود که با سمت فرماندهي گردان بههمراه ديگر رزمندگان تنگه مرصاد را به جهنمي از آتش و دود براي خوارج دين خدا مبدل ساخته بودند.
وصیتنامه
ما كه پيرو مكتب پيغمبر(ص) و ائمه اطهار(ع) هستيم بايد به اندازه توانائي خودمان به اسلام و اهداف آن خدمت كنيم و من بهترين خدمت را جهاد ميدانم، جنگ با كفر ميدانم و اين را انتخاب كردهام زندگي را در جنگ با كفر و طاغوت ميدانم عاشق چنين زندگي هستم و از جنگ با كفار لذت ميبرم، ما با چنين جنگهائي ميتوانيم خودمان را بسازيم با چنين جنگهائي ميتوانيم ايران، عراق، كربلا، فلسطين و قدس و تمام مسلمانان و مستضعفين جهان را آزاد كنيم و با جنگ است كه ميتوان صلح را برقرار كرد، جنگ با كفر بزرگترين دانشگاه ميباشد و انسان در جنگ آبديده ميشود، مردان خدا دستهاي بودند كه تمام دارائي و زن و بچه و حتي جان خويش را در طبق اخلاص گذاشته و ارزاني راه خدا كردهاند تا خود ظرف نور و حيات شده و جمع و جامعهاي را از ظلمت و فساد و ستمها به سمت نور حق رهنما شوند و بدين طريق صداقت خويش را به اثبات رسانده و عهد خويش را وفا كردهاند.
انتهای پیام/ د
زندگینامه سردار شهید بهرام مبارکی