به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمودی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه طرح اولیه مطالعه کشت برنج ارگانیک از سال ۸۴ آغاز در این مرکز شروع شده است گفت: این طرح در سطح ۱۰ هکتار آغاز و هم اکنون در ۱۳۰ هکتار از شالیزاریهای این استان اجرایی شده است.
سیاوش رعیت پناه رییس بخش تحقیقات گیاه پزشکی سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت: در این طرح از روشهای بیولوژیکی و طبیعی مبارزه با گیاهان هرز مانند رها کردن مگس در مزرعه با هدف محصولی سالم استفاده شده است.
وی افزود: تولید محصول سالم و ایمن، آموزش، ترویج و انتقال این دانش به کشاورزان و استفاده از بهینه از سموم در دستور کار این سازمان قرار دارد.
انتهای پیام/آ