محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.

تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشوربه گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود خروشی، مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر عمده‌ترین راه برای درمان یا بهبود سینوزیت استفاده از آنتی‌بیوتیک است که متاسفانه در بدن مقاومت ایجاد می‌کند.

وی افزود: به این معنا که برای درمان‌های ساده‌تر نیز مجبور هستیم دوز آنتی‌بیوتیک را افزایش داده و یا نوع دارو را تغییر دهیم که مجددا مقاومت دارویی را به دنبال دارد.

خروشی تصریح کرد: ما توانستیم داروی ضد سینوزیتی با ترکیب صد در صد گیاهی تولید کنیم که مشابه خارجی نیز ندارد.

این محقق با بیان اینکه دوره درمان 20 تا 30 روز است، گفت: برای تولید این دارو از گیاه سیاه‌دانه و رزماری استفاده شده که عمده‌ترین بهره‌گیری از این دارو قطره ضد اختناق است.

وی ادامه داد: این دارو سینوس‌ها را باز می‌کند و تخلیه کننده سینوس‌ها است و می‌تواند برونش‌ها را از بازگشت سه باکتری مهم عامل سینوزیست مصون کند.

خروشی یادآور شد: این دارو روی 300 بیمار در سه بیمارستان زیر نظر متخصص گوش و حلق و بینی تست شده که برای سینوزیت‌های حاد پاسخ خوبی گرفتیم.

مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور با بیان اینکه استفاده از این دارو برای شرایط حاد 40 درصد پاسخ داده، اما معمولا سینوزیت حاد تحت جراحی درمان می‌شود، اظهار کرد: توصیه ما این است که مصرف دارو تحت نظر پزشک باشد، زیرا برخی از بیماری‌ها همچون آسم علائمی مشابه سینوزیت از جمله تنگی نفس دارند.

انتهای پیام/

بهترین شیوه برای درمان یا بهبود سینوزیت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
بهترین داروی گیاهی درمان کننده سینوزیت بخصوص مزمن آن ترکیب گل بنفشه و مرزنجوش ( یا مرزنگوش ) است که با بخور دادن آنها روزی دو بار ، درمان استثنایی آنها مشاهده می گردد