به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد مسعودی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان گفت: شهرستان کرمان با توجه به وسعت زیاد و داشتن شرایط اقلیمی متفاوت و نیز وجود منابع آبی بسیار مطلوب و وجود استخرهای ذخیره آب کشاورزی درزمیته تکثیر وپرورش انواع آبزیان از جمله ماهیان سردآبی، ماهیان گرمابی، ماهیان خاویاری، درسطح استان رتبه اول را با تولید 554 تن گوشت سفید به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه شهرستان کرمان در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی، پرورش ماهیان خاویاری، پرورش ماهیان زینتی و نیز پرورش زالو در استان پیشرو می باشد، افزود: شهرستان کرمان از قطب های آبزی پروری استان محسوب که از جمله شاخص های آبزی پروری می توان به وجود مزرعه 50 تنی پرورش ماهیان خاویاری در بخش ماهان اشاره نمود که تنها مر کز پرورش ماهیان خاویاری در جنوب کشور می باشد و از طرح های با ارزش اقتصادی محسوب شود.
مسعودی با اشاره به اینکه از دیگر پتانسیل شاخص این شهرستان وجود مزارع تکثیر ماهیان سردآبی و نیز مزارع حد واسط در زمینه تولید و تامین بچه ماهی سردآبی وگرمابی می باشد که علاوه برنیاز استان، بچه ماهی سایر استانهای همجوار را پوشش می دهد وبه نوعی دراستان منحصر به فرد می باشد، اذعان داشت: اکثر مراکز تامین بچه ماهی در این شهرستان متمرکز و این شهرستان در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی و نیز پرورش زالوی طبی در سطح استان پیشرو و شاخص می باشد که با توجه به اینکه طرح های پرورش زالو و ماهیان زینتی نیاز آّبی کم و اقتصادی بودن دراشتغالزایی نقش بسزایی دارند.
وی عوامل موفقیت آبزی پروری وتوسعه آبزیان وجود شرایط اقلیمی متنوع و منابع آب فراوان درنقاط مختلف این شهرستان اعلام و افزود: با عنایت به اینکه شهرستان کرمان درسال 95 علاوه برتولید بسیار خوب وتامین پروتئین مورد نیاز استان ضمن اشتغالزایی و استفاده از ظرفیت های و پتانیسل های آبزی پروری، موجب غنی سازی منابع آب حاصل از پرورش آبزیان درچرخه کشاورزی به طبع آن باعث افزایش راندمان محصولات باغی وزراعی می گردد .
انتهای پیام/ی
تولید 554تن آبزی در کرمان