به گزارشگروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، مایک بیلینگتون، سردبیر تحریریه آسیا در نشریه آمریکایی اگزکیوتیو اینتلیجنس ریویو در گفتگو با این شبکه درباره تحریمهای آمریکا علیه کره شمالی گفت: درباره طرح پیش نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت علیه کره شمالی، بعید نیست که چین و روسیه آن را وتو کنند که البته بستگی به شدت این قطعنامه دارد. باید توجه داشت ما هم اکنون در میانه کشمکشی جدی در آمریکا و در داخل دولت این کشور قرار داریم. سه شنبه گذشته رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا گفت می توانیم به کره شمالی اطمینان دهیم که ما به دنبال تغییر حکومت در آن کشور نیستیم و قصد نداریم به آن کشور حمله کنیم و اگر آنها این حرف را قبول داشته باشند، در آن صورت ما می توانیم با آنها درباره تضمین امنیتشان مذاکره کنیم که می تواند تنها انگیزه برای کره شمالی برای توقف برنامه تسلیحات هسته ای آن کشور باشد.
اما از طرف دیگر کنگره آمریکا مجموعه ای از تحریمهای جدید علیه ایران، کره شمالی و روسیه را تصویب کرد که به شدت مغایر با قانون اساسی است. چیزی که در مطبوعات گزارش نمی شود این است: در عین حالیکه ترامپ قبول کرد این مصوبه را امضا کند زیرا با اکثریت بالایی در مجلس نمایندگان و سنا به تصویب رسید، بخشهایی از این مصوبه و تحریمهایی که علیه این سه کشور وضع شده، غیرقانونی است و در آن تلاش شده است تا اختیارات رئیس جمهور محدود شود و این خلاف قانون اساسی است. بنابراین ترامپ تاکید کرد قسمتهایی را که خلاف مسئولیتهای قانونی رئیس جمهور است، اجرا نخواهد کرد.
این روزنامهنگار آمریکایی در پایان گفت: بنابراین می بینیم این مصوبه نوعی کودتا از طرف کنگره علیه قانون اساسی است، کنگره ای که تحت کنترل و سلطه وال استریت و انگلیسی هاست. این کودتا علیه ترامپ سازماندهی شده است. ما می دانیم که حل مسئله کره شمالی کاملا به روابط آمریکا با روسیه و چین بستگی دارد. اگر کره شمالی به این نتیجه برسد که آمریکای تحت ریاست ترامپ به دنبال بهبود روابط با روسیه و حل مسالمت آمیز مسئله کره شمالی است، در آن صورت پیونگ یانگ به گفتگو تمایل نشان می دهد. بررسیها نشان می دهد اکثریت بالایی از مردم آمریکا موافق تلاشهای ترامپ برای برقراری دوستی با روسیه و مخالف رویارویی با روسیه هستند. قرار است در مجمع منطقه ای «آ سه آن»، تیلرسون و همچنین وزیر دفاع کره شمالی شرکت کنند. البته بعید می دانیم دیداری میان این دو نفر صورت گیرد اما بسیار احتمال دارد که مقامات سطح پایین تر دو کشور در حاشیه این مجمع دیدار کنند. به نظر من ترامپ و تیلرسون تلاش می کنند تا با تلاش کنگره برای کودتا علیه دولت آمریکا مقابله کنند و نوعی دوستی و همکاری میان آمریکا و روسیه و چین ایجاد کنند. در چنین شرایطی می توان به بهبود اوضاع جهان در جهت توسعه و صلح و همکاری میان شرق و غرب امیدوار بود، چیزی که امپراطوری بریتانیا همیشه در صدد نابودی آن بود. به همین دلیل انگلیسیها و وال استریت تلاش می کنند تا ترامپ را از قدرت پایین بکشند.
انتهای پیام/
امریکا اینقدر مغرور و پست هست که در عمل با هیچ کس دوست نیست
امریکا از اروپایی ها که متحدشون هستند هم جاسوسی میکردن
همین زودی یادتون رفت؟
مرگ بر ترامپ جمهوریخوهان