به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ مرتضی عزتی با اشاره به طرح تاکسیهای اینترنتی یا موبایل تاکسی اظهار کرد: نرمافزارهای اینترنتی برای جا به جایی مسافران و خدماترسانی در زمان کمتر با کیفیت بهتر در عرصه حمل و نقل وارد شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این امر سازمان تاکسیرانی با بررسیها و پیگیریهای انجام شده شرکتهای واجد شرایط را از نظر فنی شناسایی کرده و شرکتهای حمل و نقل تحت نظارت سازمان تاکسیرانی به آنها معرفی شدند و در آیندهای نزدیک خدمات اینترنتی به صورت آزمایشی از سوی شرکتهای حمل و نقل شروع میشود.
مدیر عامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهرداری قم از اجرای آزمایشی طرح تاکسیهای اینترنتی یا موبایل تاکسی شهروندان و رانندگان از اول شهریور امسال خبر داد و افزود: در دوران آزمایشی نواقص و کاستیهای طرح احصا و برطرف میشود تا به صورت دائم خدمات اینترنتی به شهروندان ارائه شود.
عزتی خاطرنشان کرد: هدف این طرح سرعت در ارائه خدمات است و از طریق اپلیکیشن خودرو در اسرع وقت در مکان حاضر میشود.
وی با بیان اینکه 6 هزار تاکسی در سطح شهر وجود دارد، گفت: این تعداد شامل 2 هزار و 300 تاکسی خطی، 2 هزار و 400 تاکسی گردشی و هزار دستگاه تاکسی بیسیم است و باقیمانده تاکسیها بین قم و شهرهای اقماری تردد دارند.
مدیرعامل سازمان نظارت و مدیریت بر تاکسیرانی شهرداری قم یادآور شد: 17 گشت بازرسی تاکسیها در سطح شهر در قالب خودرو و موتور فعال است و 20 نفر بازرس نسبت به کنترل و نظارت تاکسیهای سطح شهر فعالیت دارند.
انتهای پیام/ت
اجراي طرح تاكسيی اينترنتی و تلفن همراه تاكسيی در قم