به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مهندس ایمان سیف الهی با بیان این که این ترکیبات از صمغ گیاهی و کاملا سازگار با محیط زیست تشکیل شده افزود: همچنین در این ترکیبات، مواد قارچ کش و باکتری کش و ترکیبات نانواستروئید وجود دارد.
وی با اشاره به کاهش خسارت عوامل محیطی توسط این ترکیبات تاکید کرد: پوشش نانواستروئید درختان را از سرما، گرما، آفتاب سوختگی، آفات چوبخوار و پوستخوار و عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی محافظت می کند.
سیف الهی کاهش خسارت آفات و بیماری های فوق را در کاهش میزان مصرف سموم موثر دانست و افزود: استفاده از این ترکیبات برای اولین بار و از تیرماه امسال در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز در ادامه اظهار داشت: این ترکیبات در قسمت هایی از بلوار جمهوری اسلامی، ابوذر شمالی، پارک استاد مطهری و پردیسان قائم اجرا شده است.
وی با بیان این که این روش، به لحاظ خطرات کمتر زیست محیطی مد نظر قرار گرفته تصریح کرد: با توجه به بازخوردهای مثبت، این نوع مبارزه غیرشیمیایی بصورت فیزیکی بوده و هیچ گونه ارتباطی با مبارزه بیولوژیک ندارد(درمبارزه بیولوژیک از عوامل زنده محیط زیست و دشمنان طبیعی علیه عوامل خسارت زا استفاده می شود).
انتهای پیام/ی
مبارزه با آفات با ترکیبات نانواستروئید