فالوده‌ای که سابقه‌ای ۵۰ ساله در یزد دارد + فیلم

فالوده روش تولید خاصی در استان یزد دارد که باعث متفاوت شدن طعم آن می‌شود.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ فالوده یکی از دسر‌های خوشمزه ایرانی است که در فصول گرم سال طرفداران زیادی دارد. فالوده معمولاً با نام شیراز شناخته می‌شود، اما یزدی‌ها نیز روش خاص خود را برای تهیه این خوراکی خنک دارند.
فالوده یزدی با قدمتی ۵۰ ساله از نشاسته گندم تهیه می‌شود.

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

 

روش تهیه فالوده یزدی + فیلم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهار ایران
۱۴:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۶
گزارش خوبی بود در این گرما دلمون خنک شد
Iran (Islamic Republic of)
ebrahimi
۰۸:۲۲ ۱۹ مرداد ۱۳۹۶
به به ازاین فالوده یزدی جگرحالده خنک..واقعابه به داره!