به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ احمد رنجبر مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اظهار کرد: برداشت انجیر تر از اواسط مرداد در این شهرستان آغاز شده و مابقی محصول، به صورت خشک جمع آوری و روانه بازار میشود.
وی با اشاره به بارندگی کم سابقه پارسال در این شهرستان تصریح کرد: پیش بینی می شود تولید انجیر استهبان امسال ۳۰ درصد افزایش داشته باشد .
احمد رنجبر افزود: جمع آوری انجیر خشک تا نیمه نخست مهر ادامه دارد و پیش بینی میشود افزون بر ۱۵ هزار تن محصول از انجیرستان های استهبان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان ادامه داد: ۶۰ درصد از انجیر تولیدی استهبان در کشور مصرف میشود و ۴۰ درصد آن نیز به کشورهای چین، تایلند، قطر، عراق، ژاپن و کره جنوبی صادر میشود.
وی گفت: شهرستان استهبان با ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر دیم، علاوه بر دارا بودن مقام نخست سطح زیر کشت در جهان، از لحاظ کیفیت نیز بی رقیب است.
انتهای پیام/ن