به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از بهترین راه حل هاى پاک سازى سموم بدن مصرف انواع سوپها است، در اینجا به شما سوپى را معرفى مى کنیم که سم زدایی قوی به همراه داشته و مواد مغذی ضروری را به بدن مى رساند.
این سوپ سبزیجات عملکرد کبد، سیستم گرد خون، قلب، معده و روده، سیستم ایمنی و متابولیسم را بهبود میبخشد همچنین از جمع شدن سموم در بدن جلوگیرى کرده و خاصیت ضد التهاب و ضد سرطان داشته و از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کرده و قندخون را پایین می آورد و خون را تصفیه می کند.
منبع غنی از مواد مغذی است.
سرشار از ویتامین C است.
به دلیل دارابودن پلی فنل ها دارای خواص ضد التهابی است.
خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارد.
یک ضد التهاب عالی محسوب می شود.
انتی اکسیدان و ضد سرطان بسیار قوی است.
به طور طبیعی کبد را سم زدایی می کند.
خون را تصفیه می کند.
بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
حاوی روغن زیتون است که به کاهش التهاب و پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند
منبع عالی پلی فنل ها بوده که از پوکی استخوان و ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
در افزایش مقاومت مویرگی با فعال کردن ترکیباتی در عروق خونی تاثیر گذار است.
به جذب کلسیم کمک کرده ودر حفظ استخوان های شما تاثیر چشمگیری دارد.
ازشبکیه چشم محافظت می کند.
حاوی آنتی اکسیدان های قوی است.
به هضم غذا کمک می کند.
عملکرد سیستم ایمنی بدن شما را بهبود می بخشد.
در کاهش قند خون موثر است.
غنی از ویتامین C است
متابولیسم بدن را افزایش داده و در لاغری موثر است.
دارای خواص ضد التهابی و ضد قارچی است.
شامل انواع انتی اکسیدان هاست.
هضم غذا را آسان می کند.
سیستم متابولیسم بدن را تحریک می کند.
در زیر طرز تهیه این سوپ و میزان مواد غذایی مفید و مورد نیاز برای آماده سازی آن ذکر شده است.
یک کلم سفید کوچک خرد شده
نصف سر گلم کلم سفید
2 حبه سیر خرد شده
2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک چهارم فنجان شیر نارگیل
سه فنجان سبزی سوپ
2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
برای تهیه این سوپ کافی است تا قابلمه ای را روی حرارت کم قرار دهید و روغن را درون آن ریخته و سیر، کلم و گل کلم را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس 10 دقیقه صبر کنید تا کلم ها نرم شوند و سبزی ها،نمک و فلفل و به میزان لازم آب را به آن اضافه کنید و 20 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و مواد با هم پخته شده و طعم خوبی بگیرند.
سوپ را از روی حرارت برداشته و برای خوش طعم شدن آب نارگیل را به آن اضافه کرده و از طعم دلچسب آن لذت برده و از خاصیت های این سوپ بهره مند شوید.
انتهای پیام/