استاد شعر آیینی کشور گفت: زبان و قلم سلاح شاعران است و با استفاده از آنها می‌توانند به جهاد و مقابله با تهاجم دشمنان بپردازند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگارن جوان از قم؛  محمدعلی مجاهدی در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری شعر بسیج با عنوان زلال رضوی که جمعه شب در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، با اشاره به استقبال خوب جوانان قمی از هفتمین جشنواره شعر بسیج، اظهار کرد: با توجه به جمعیت محدود شهر قم در راستای شعر آیینی شاعران این استان حرف اول را در کشور می‌زنند.

وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در اویل بعثت، ابتدا تمام اشعاری که فاقد ارزش معنوی بود را در اسلام ممنوع کردند، همچنین مقام رسالت و نبوت را از شاعری منزه کردند و سپس به تشویق شاعران برای ادامه فعالیت و سرودن شعر پرداختند.

استاد شعر آیینی کشور با بیان اینکه هر شعری با هر محتوایی در نظر اسلام قداست ندارد و مورد قبول پیامبر(ص) نیست، عنوان کرد: در زمان جاهلیت، اعراب از شعر به عنوان یک رسانه کوبنده استفاده می‌کردند و اکثرا کلماتی را به عنوان شعر به کودکان می‌آموختند تا در مسیر حرکت پیامبر اکرم(ص) قرار گیرند و به ایشان ناسزا گویند.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) که فرمودند «مومنی که به ولایت امیرالمومنین(ع) از اعماق قلب اعتقاد داشته باشد و برای ستایش ایشان شعر بگوید، خداوند شهری در بهشت هفت بار بزرگتر از دنیا به او اختصاص می‌دهد و همه ملائک مقرب خداوند به دیدار او می‌روند» خاطرنشان کرد: اهل بیت(ع) در جایگاه شعر آیینی احادیث بسیاری فرموده‌اند که نشان از این دارد که شاعرانی که در قلمرو شعر آیینی فعالیت می‌کنند مورد توجه و عنایت اهل بیت(ع) هستند.

استاد مجاهدی در پایان تصریح کرد: زبان و قلم سلاح شاعران است و با استفاده از آنها می‌توانند به جهاد و مقابله با تهاجم دشمنان بپردازند.

انتهای پیام/ت

زبان و قلم سلاح شاعران است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.