شهیدمیر بهزادشهریاری با اشتیاق فراوان در جلسات شورای مركزی حزب جمهوری اسلامی كه آن روزها، مورد توجه سوء منافقین بود شركت می كرد.

زندگی نامه شهید میربهزاد شهریاریبه گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛شهید میربهزاد شهریاری نماینده رودباران در مجلس شورای اسلامی از توابع بهشهر سال 1333 به دنیا آمد. در سن 6 سالگی قرآن را نزد پدر آموخت و تحصیلات ابتدایی را در رودباران آغاز کرد و تا دیپلم در بوشهر به تحصیل ادامه داد.


شهید همراه با تحصیل در رسته ادبی، از کسب فیض در حوزه علمیه نیز غافل نبود. در سال 1351 در رشته الهیات و معارف اسلامی در مشهد به تحصیلات دانشگاهی مشغول شد.در سال 1355 وارد خدمت سربازی شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد آموزش و پرورش شد. در سن 26 سالگی وارد مجلس شورای اسلامی شد و نمایندگی مردم رودباران را به عهده گرفت. شهیدعضو کمیسیون کشاورزی عمران روستایی مجلس شورای اسلامی نیز بود.


حضور میربهزاد شهریاری در سنگر خانه ملت
با مطرح شدن موضوع برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، با تائید و اصرار روحانیون منطقه نامزد نمایندگی مجلس شد و بعنوان نماینده مردم رودباران به خانه ملت راه یافت و به عضویت در كمیسیون كشاورزی و عمران روستائی مجلس در آمد.

در مراسم افتتاح نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در سوم خرداد 1359 به عنوان منشی هیأت رئیسه سنی انتخاب شد.

پس از راهیابی به مجلس اول، همه همت خود را برای خدمت به مردم منطقه محروم رودباران و استان بوشهر كه در رژیم طاغوت مورد بی مهری قرار گرفته بودند، مصروف داشت و با ارسال گزارش های متعدد و پیگیری های مجدانه، خواستار تحقق مطالبات مشروع موكلان حوزه انتخابیه خود شد.

شهید به واسطه علاقه وافری كه به روحانیت داشت به عنوان یكی از یاران شهید مظلوم آیت الله دكتر بهشتی و حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی شناخته شد و در جلسات آنان شركت می كرد.

در طول حضور در مجلس حامی و پشتیبان دولت مردمی شهید رجائی بود و در اردیبهشت سال 1360 با دعوت از شهید رجائی به استان بوشهر، مشكلات و نارسایی های موجود در استان را به رئیس جمهور مكتبی گزارش كرد.

وی یكی از استیضاح كنندگان بنی صدر بود و سخنرانی خود را در طرح عدم كفایت سیاسی بنی صدر با اشعار زیر آغاز كرد:

نه هر كس شد مسلمان می توان گفتش كه سلمان شد
كز اول بایدش سلمان شد و آنگه مسلمان شد
نه هر سنگ بدخشان است لعلش می توان گفتن
بسی خون جگر باید كه تا لعل بدخشان شد
جمال یوسف ار داری به حسن خود مشو غرّه
صفات یوسفی باید تو را تا ماه كنعان شد

شهید شهریاری در سنگر مجلس خطاب به گروهك ها و افراد ضد انقلاب می گفت: « [دشمنان] باید بدانند كه نمایندگان مجلس و این ملت شریف و رزمنده ایران تحت تأثیر افكار [مخرب] قرار نخواهند گرفت و با تمام قدرت در مقابل توطئه ها و نقشه های ضد انسانی آنها ایستادگی خواهند كرد»

ایشان به ترفندهای دشمنان برای به استیصال كشیدن نظام واقف بود و می گفت : « برای اینكه ما خودمان مشمول «لاتنه عن خلق و تأتی مثله عارعلیك اذا فعلت عظیم» نشویم از برادرانی كه مسئولیت های ارگان ها و نهادهای انقلابی را دارند خواهش می كنم متوجه این معنا باشند كه افرادی رخنه كرده اند و هدف آنها از بین بردن آرمان های مقدس اسلامی ماست و اینها می خواهند نسبت به اهداف مقدس اسلامی اهانت بكنند»

شهید همچنین در سخنان خود به كسانی كه تلاش می كردند تا از سیستم اقتصادی به مردم و دولت لطمه بزنند چنین بیان می كرد: « محتكرین در این شرایط حساس باید دست از این عمل زشت و ضد انسانی خود بردارند، ما الان احتیاج به وحدت داریم و نیازمند به تشكل هستیم. همه ما با هم باید دست به دست همدیگر بدهیم و این انقلاب اصیل اسلامی خودمان را هدایت كنیم و اگر این محتكرین دست از این عمل زشت خودشان برندارند باید منتظر مجازات شدید باشند»

شهید با اشتیاق فراوان در جلسات شورای مركزی حزب جمهوری اسلامی كه آن روزها، مورد توجه سوء منافقین بود شركت می كرد و با تصمیمات نافذ به همراه دیگر یاران انقلاب ماهیت آنان را آشكار می ساخت.

شهید شهریاری در اثر انفجار بمب در دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی روز 7 تیر ماه 1360 به شهادت رسید.


انتهای پیام/

بیوگرافی شهید میربهزادشهریاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.