به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، در بازدید امروز ۲۱ مرداد رییس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه ابوالجدائل (۲) در مکه مکرمه، وضعیت تدارکات، سردخانه و تجهیزات و فرایند و کیفیت پخت و توزیع غذای حجاج را مورد بازدید و بررسی قرار داد.
در این بازدید که رییس و مسئولین ستاد مکه مکرمه نیز حضور داشتند رئیس سازمان حج و زیارت خطاب به مجموعه عوامل آشپزخانه گفت: کار پر زحمت شما به بالاتر رفتن میزان رضایتمندی حجاج عزیزمان منجر میشود.
در جریان این بازدید علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه از تنوع غذایی مناسب در حج سال جاری و برنامههای غذایی جدید خبر داد و همکاری مسئولین سعودی آشپزخانه را قابل قبول توصیف کرد.
در این بازدید یکبار دیگر برنامه غذایی و روش توزیع غذای ایام تشریق دقیقتر بازبینی گردید.
انتهای پیام/