به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مریم آزادی مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در اجرای این طرح سهم بیماران ساکنان شهرها برای بستری در مراکز درمانی ۶ درصد و برای ساکنان روستاها حدود سه درصد است.
وی تصریح کرد: در راستای توانمندسازی مردم برای روحیه مطالبه گری و افزایش دانش بیمهای اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است. همچنین برای توسعه خدمات بیمه سلامت و پزشک خانواده از سال ۱۳۸۴ برنامه نظام ارجاع در سطح روستاها آغاز شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان ادامه داد: یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در لرستان زیرپوشش بیمه سلامت هستند که از این مجموع ۶۷۰ هزار نفر روستایی، عشایر و حاشیه نشینان شهرهای زیر ۲۰ هزار تا ۲۵۰ هزار هستند.
آزادی با بیان اینکه ۹ اداره شهرستانی بیمه سلامت در حال خدمات رسانی به جامعه هدف استان هستند، اظهار داشت: ۶۴۱ موسسه تشخیصی-درمانی دولتی و خصوصی در لرستان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و ۱۱۲ مرکز بهداشتی-درمانی روستایی نیز به افراد زیرپوشش این بیمه در روستاها خدمات بیمهای ارائه میکنند.
وی ادامه داد: ۲۵ دفتر پیشخوان خدمات دولت در سطح استان کار صدور و چاپ دفترچه بیمه سلامت را برعهده دارند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۴۰۸ بیمار خاص زیرپوشش بیمه سلامت هستند، افزود: سال گذشته برای بیماران بستری شده زیر پوشش این بیمه یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در بیمارستانهای دولتی و ۱۰۰ میلیارد ریال در بیمارستانهای خصوصی هزینه شده است.
انتهای پیام/م