به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی اکسپرس؛ «تِد پوستول»، «مارکوس شیلر» و «رابرت اشموکر»، سه کارشناس موشکی آمریکایی در مقالهای که برای ماهنامه دانش اتمی تهیه شده، اعلام کردند محاسبات انجام شده نشان میدهد موشکهای کره شمالی در واقع از ظرفیت ترابری بالایی برخوردار نبوده و قابلیت حمل کلاهک هستهای را که از وزن نسبتا بالایی برخوردار است، ندارند.
در بخش دیگری از این مقاله آمده است: ظرفیت حمل پایین موشکهای کره شمالی باعث شده، موشکها پس از پرتاب در ارتفاعات بسیار بالاتر از جو قرار بگیرند. در صورتی که موشکها با کلاهک هستهای بارگذاری شوند و در چنین ارتفاعی قرار بگیرند میتوان گفت که کره شمالی به فناوری بسیار پیشرفته موشکهای بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هستهای دست یافته است.
این دانشمندان مدعی معتقدند از دیدگاه رهبر کره شمالی، واکنش عمومی برای آزمایشهای موشکی ۴ و ۲۸ ژوئیه کافی است. مردم جهان آزمایشهای موشکی کره شمالی را دلیلی بر دستیابی این کشور به بمب اتم میدانند که میتواند سواحل غربی آمریکا و فراتر از آن را هدف قرار دهد.
با این حال، این کارشناسان موشکی ضمن هشدار درباره آزمایشهای موشکی کره شمالی بر این باورند که «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی در حال توسعه توان موشکی خود و هستهای کردن آنها است؛ هرچند پیونگ یانگ برای رساندن موشکهای هستهای خود به آمریکا به سالها زمان احتیاج دارد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون شش دور تحریم را علیه کره شمالی اعمال کرده است، اما این تحریمها نتوانستهاند مانع تلاشهای این کشور برای ارتقای برنامه موشکی شوند. کره شمالی نخستین بار آزمایش موشکهای بالستیک قاره پیما را که قادرند خاک آمریکا را هدف قرار دهند، در تاریخ سوم و بیست و هفتم ژوئیه با موفقیت انجام داد. پیونگ یانگ بارها آمریکا را با حمله موشکی تهدید کرده است. این کشور پیش از آزمایش دومین موشک بالستیک قاره پیمای خود تهدید کرد اگر آمریکا برای سرنگونی کیم جونگ اون تلاش کند، با «حمله بی رحمانه اتمی» کره شمالی مواجه خواهد شد.
تحلیلگران با بررسی دومین آزمایش موشکی کره شمالی اعلام کردند کره شمالی به احتمال زیاد قادر به هدف قرار دادن شهرهای غربی آمریکا است.
انتهای پیام/
امریکایی های کثیف فقط زبان زور میفهمند