به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ کارشناس طیور سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به جایگاه نخست یزد در پرورش بلدرچین، اظهار کرد: سالانه ۳۲۰۰ تن گوشت بلدرچین در استان تولید میشود.
سعید حبیبی با اشاره به این که استان یزد بزرگترین تولید کننده بلدرچین در کشور است گفت: در حال حاضر استان با وجود فعالیت بیش از ۱۵ واحد پرورش بلدرچین و تولید سالانه ۳۲۰۰ تن گوشت بلدرچین، جایگاه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.
حبیبی با اشاره به فواید گوشت این پرنده، بیان کرد: در گوشت این پرنده عناصری مانند فسفر، آهن، کلسیم و پروتئین وجود دارد که حدود ۲۵ درصد مصرف گوشت این پرنده برای کودکان در حال رشد، افراد ضعیف و بیمار است.
این کارشناس طیور با بیان اینکه طبیعت گوشت این پرنده گرم است، تصریح کرد: کمچرب بودن گوشت بلدرچین بهعنوان ویژگی مهم این ماده پروتئینی مطرح است که گوشت سینه این پرنده از درصد آب کمتری نسبت به سایر طیور برخوردار و تنها دارای ۲/۶ درصد آن چربی خام است.
لازم به ذکر است پرورش بلدرچین به دلیل بالا بودن میزان تخمگذاری، سرعت بالای رشد و کوتاهی فاصله بین نسلها، صنعتی سودآور است.
انتهای پیام/ص