به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ صفی خانی، رئیس صنعت، معدن و تجارت لرستان در راستای عملیاتی نشدن بندر خشک لرستان اظهار داشت: زمین و عرصهای که برای ایجاد بندر خشک پیشنهادشده علی رقم اینکه سند به نام است، ولی معارض دارد و همین معارضان اجازه شکلگیری بندر خشک را در این مکان نمیدهند.
وی افزود: احداث بندر خشک لرستان سرمایهگذاری خیلی بزرگی است و چون سرمایهگذار این طرح توان مالی بالایی ندارد باید شریک برای خود پیدا کند تا این سرمایهگذاری بزرگ بتواند در لرستان شکل بگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بابیان اینکه یکی از کارهای بزرگی که در استان بر زمینمانده بندر خشک است که باید با جدیت پیگیری شود عنوان کرد: در حال حاضر با مشکل زمین و کمبود منابع مالی سرمایهگذار طرح مواجه هستیم.
وی افزود: با توجه به ایجاد راهآهن و اتوبانی که شکل میگیرد زیرساختها اجتنابناپذیر است بنابراین باید به هر شکلی شده بتوانیم بندر خشک را در این منطقه ایجاد کرد.
صفی خانی در ادامه گفت: علاوه بر اینکه بحث رونق تولید جز اهداف اصلی این سازمان در سال ۹۶ است باید خیلی از واحدهای راکد، نیمه فعال و طرحهای بالای ۶۰ درصد از منابع بانکی بهرهمند و فعال شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: بحث بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی جز اولویتهای استان و برنامه اقتصاد مقاومتی ملی است چراکه تکنولوژی جدید، تولید جدید و قابلرقابت را به بازار میآورد.
صفی خانی افزود: پیشبینیشده امسال ۱۲۰ واحد تولیدی در لرستان با ۲۴۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری بازسازی و نوسازی شود.
انتهای پیام/ د