به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، مسئولین وزارت اطلاعات و فرهنگ کشور میگویند که در چند سال گذشته رسانه ها و مطبوعات افغانستان رشد چشمگیری داشته است و بر اساس قانون به کار شان باید ادامه دهند.
معین نشراتی وزارت اطلاعات فرهنگ در سمینار تحت عنوان " سیر تاریخی مطبوعات در افغانستان" در کابل گفت: ما امروز این سمینار را به منظور ریشه یابی مطبوعات افغانستان دایر کردیم تا از گذشته ها مطبوعات در افغانستان یاد کنیم.
آقای سانچارکی علاوه کرد که مطبوعات را از یک و نیم قرن پیش در کشور داشتیم و امروز مطبوعات کشور از قدامت تاریخی کلانی برخودار است.
او اضافه کرد که هدف از برگزاری همچو سمینارها بیان فراز و نشیب های رسانه ها و مطبوعات در کشور می باشد تا از طریق کارشناسان مشکلات را بیان کنیم.
آقای سانچارکی گفت که ۱۵۰ سال قبل مطبوعات افغانستان موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فکاهی را نشرمی کرد که با محتوای امروز رسانه ها مطابقت دارد.
وی افزود که در کشور در چند سال گذشته آزادی بیان رشد چشمگیری داشته و امروز ما صاحب یک هزار و ۲۰۲ رسانه و مطبوعات، در سراسر کشور هستیم و در کنار این رسانه ها ۶۶۸ دیگر شان بدون مجوز فعالیت دارند.
او گفت که برخی رسانه ها بخصوص رسانه ها و مطبوعات بدون مجوز بی بندو باری ها را به میان آورده است در آینده نزدیک جلو این معضلات را خواهیم گرفت.
معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت که در حال حاضر برخی از رسانه ها از وزارت مالیه ۱۰۸ میلیون افغانی بدهکار هستند، باید به زودی این بدهکاری شان را پرداخت کنند.
از سوی دیگر، عبدالحمید مبارز نویسنده و آگاه مطبوعات و رسانه در این مورد گفت که مطبوعات در افغانستان از تاریخ بالایی برخودار است و برخی از افراد رشد رسانه ها را بعد از کنفرانس بن می دانند، این گفتارها یک اشتباه بزرگ می باشد.
به گفته وی، مطبوعات و رسانه ها افغانستان هیچ گاه معیاری کار نکردن و مشکلات زیادی دارند.
او ادامه داد که رسانه های کشور روی وحدت ملی افغانستان زیاد توجه ندارند و برخی از رسانه ها وابسته شبکه های استخباراتی کشورهای بیگانه هستند.
انتهای پیام/