به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سرپرست مرکز بهداشت استان گفت :پیرو طرح شکایت مردمی با سامانه 190 مبنی بر عدم رعایت موازین بهداشتی در یک رستوران ، با حضور بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در رستوران مذکور و نظارت بر نحوه تهیه و عرضه مواد غذایی مشخص گردید علاوه بر عدم رعایت بهداشت ، در این رستوران از نمک غیرمجاز استفاده می گردد.
در همین راستا ضمن صدور اخطار جهت رفع نواقص بهداشتی، 2500 کیلو گرم نمک صنعتی (غیرخوراکی و مورد مصرف دام و صنایع) از این واحد صنفی کشف ، توقیف و متصدیان متخلف به مراجع قضایی معرفی گردیدند.
انتهای پیام/ح