محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: زغال اخته دارای ترکیبات رنگی مفید و حاوی انتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت بدن سودمند است و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند.
وی بیان کرد: میوه زغال اخته در مغازه ها و حتی دوره گردهای سطح شهر به مردم فروخته می شود که متاسفانه در برخی از مکان هایی که این میوه را به مشتریان می دهند، نمک زیادی برای بهتر شدن طعم به آنها زده و افراد مصرف کننده را دچار بیماری های غیرواگیری مانند قلبی و عروقی و فشار خون در دراز مدت می کند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: زغال اخته ای که توسط برخی از دستفروش ها به مردم عرضه می شود ممکن است برای شست و شوی آن از آب آلوده استفاده شده باشد و این مسئله باعث بروز آلودگی و بیماری های مختلفی از جمله وبا می شود.
وی تاکید کرد: پسته دارای چربی و روغن زیادی است و اگر رنگ آن سیاه باشد نشان دهنده فاسد بودن این میوه خوش طعم بوده و ممکن است حاوی انواع میکروب و قارچ ها باشد.
عزیزی یادآور شد: قارچ و میکروب موجود در پسته های سیاه سم هایی را از خود تولید می کنند که در دراز مدت باعث بروز سرطان در بدن افراد می شود.
انتهای پیام/