به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باستان شناسان مصری به تازگی موفق به کشف سه مقبره با قدمت بیش از ۲۰۰۰ سال در مصر شده اند.
این مقبرههای تازه کشف شده در دره رود نیل در جنوب قاهره و در منطقه القامین الصحراوی واقع شده است.
در این مقبره چند سارگوفگوس (تابوت انسان نمای سنگی) پوشانده شده با خاک رس وجود دارد و نشان دهنده ساخت آنها در سلسله ۲۷ مصر باستان است.
در یکی از مقبرهها سنگ قبر بزرگی وجود دارد که در آن 2 مومیایی مرد و زن و یک مومیایی متعلق به یک کودک وجود دارد؛ کار حفاری سومین مقبره کشف شده اکنون توسط باستان شناسان در حال انجام است.
مصریان باستان مردگان خود را به صورت مومیایی درمی آوردند و در مقبرههایی نگهداری میکردند. گاهی اوقات به دلیل شیوع یک بیماری همه گیر تمامی اعضای یک خانواده جان خود را از دست میدادند و با یکدیگر در یک مقبره مومیایی میشدند.
شرایط خاص آب وهوایی کشور مصر و تکنیک بالای مومیایی اجساد باعث شده است تا بسیاری از مومیاییها قرنها سالم باقی بمانند و در عصر حاضر توسط حفاری کشف شوند.
هرچند که در قرنهای پیش بسیاری از مقبرهها برای سرقت گنجینهها و طلا و جواهرات و حتی دزدیدن مومیاییها مورد دستبرد قرار گرفته است.
در گذشته اعتقاد بر این بود که پودر مومیا که از خرد کردن اجساد مومیایی شده به دست میآید برای درمان بسیاری از بیماریها مفید بود و این سبب شد میزان زیادی از مومیایی ها از بین بروند.
تحقیقات باستان شناسان بر روی هویت مومیاییهای جدید کشف شده ادامه دارد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/