به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین فراست امروز در جلسه بررسی مدیریت بحران شهرستان اظهارداشت: اعتبارات مدیریت بحران ادارات شهرستان از سوی اداره کل استان تخصیص داده شده است، و مسؤولان برای تملک اعتبارات اقدام لازم را انجام دهند.
فرماندار گلپایگان با اشاره به اینکه مسیرهای ورودی شهر فرهنگ هر شهر را عرضه میکند، تأکید کرد: تخلیه نخالههای ساختمانی در اطراف شهر به چهره ورودی شهر آسیب میرساند و ضروری این نخالهها حداقل تسطیح شود.
مسعود غفاری نیز در ادامه اظهار داشت: اپیدمی بیماریها خاص یک شهرستان، استان و کشور نیست بلکه به دلیل حمل و نقل و تبادلات و منافعی که وجود دارد باعث بروز و انتقال این بیماریها میشود.
وی با اشاره به اینکه فعالیت ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در محیط گرم به ویژه در دمای 40 درجه سانتیگراد و هوای خشک از بین میرود، تصریح کرد: به دلیل صنعتی بودن و پایدار بودن شرایط بروز بیماری آنفلوانزا وجود دارد.
مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان افزود: در مرداد ماه سال جاری کانونهای بیماری آنفلوانزا در استان آذرباییجان غربی، قم، قزوین، خراسان رضوی، آذرباییجان شرقی، قزوین و مرکری بوده است، استان اصفهان نیز به دلیل قرار گرفتن درحاشیه استان مرکزی و قم امکان بروز بیماری آنفولانزای مرغی وجود دارد.
وی تأکید کرد: واحدهای مرغداری شهرستان به دلیل تغییر کاربری دادن نظارت در آنان کمتر انجام میشود اما از سوی شبکه دامپزشکی هر از گاهی به صورت دستورالعملی پایش و نظارت داده میشوند.
غفاری خاطرنشان کرد: گلپایگان بیشترین صادر کننده تخم مرغ در سطح استان به شهرهای و استانها کشور است و نظارت بر واحدهای مرغداری در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان گلپایگان هیچ گونه علائم بیماری تب کریمه کنگو مشاهده نشده است، افزود: دو مورد بیمار مشکوک به تب کریمه کنگو مربوط به شهرهای همجوار بوده و فقط در بیمارستان گلپایگان درمان اولیه برای آنان انجام شده است.
در ادامه بهمن نکویی اظهارداشت: یکی از رودخانههای شهرستان گلپایگان رودخانه خشک از سرچشمه این رودخانه روستای دُر و تیکن آغاز و به رودخانه سرشاخههای دز در استان قم متصل میشود.
وی افزود: این رودخانه خشک حالت دو شاخه دارد، و سمت راست رودخانه به سمت شهر گلشهر و به زهکشی دو صفر 6 دشت شمال و زهکشی مادر منتهی و سپس از تنگه غرقاب خارج میشود، و شاخه سمت چپ رودخانه به سمت روستای وداغ منتهی شده که ادامه رودخانه در این روستا مسدود و زیر کشت رفته و ادامه مسیر مورد شناسایی نیست و برای شناسایی نیازمند اعتبار است.
مدیر منابع امور آب گلپایگان گفت: این رودخانه خشک در گذشته مسیر سیلاب و کنترل کننده سیلاب بوده است، شاخه سوم این رودخانه از مسیر کهن رود و وانشان میگذرد.
انتهای پیام/م