به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ محمد علی حضرتی گفت: تیمی متشکل از ۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران در این پروژه حضور دارند .
حضرتی افزود : دشت قزوین با داشتن تمدن نه هزارساله و وجود محوطههای پیش از تاریخ تپه زاغه، قره تپه و تپه قبرستان که معرف قدیمترین دوران استقرار در این منطقه است از مهمترین کانونهای شکلگیری تمدن در فلات ایران و از محورهای عمده مطالعات و پژوهشهای باستان شناسی کشور به شمار میرود.
دکتر مصطفی ده پهلوان سرپرست تیم کاوش قره تپه هم درباره کاوشهای جدید در این محوطه تاریخی گفت : پارسال گورستانی جدید متعلق به عصر آهن دو و سه در این محوطه کشف شد که در کاوشهای فصل جدید ، تحقیقات وسیع بر روی لایههای پیش از تاریخ این گورستان ( متعلق به دوران هزار و ۱۰۰ تا ۵۵۰ پیش از میلاد ) انجام میشود.
سرپرست تیم کاوش قره تپه اضافه کرد : نزدیک به هشت فصل کاوش باستان شناسی در دوران پیش از انقلاب و ۵ فصل کاوش در دوران پس از انقلاب در این منطقه انجام شده و از سال ۹۳ نیز دور جدیدی از کاوشهای گروه باستان شناسی دانشگاه تهران در قره تپه با محوریت شناخت و بررسی لایههای عصر آهن سه و دوره های هخامنشی آغاز شد.
انتهای پیام/