به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رامین رستمی از آغاز برداشت هلو از باغ های این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: برداشت این محصول در سطح ۱۵ هکتار انجام می شود.
وی عنوان کرد: پیش بینی می شود با متوسط عملکرد ۱۰ تن در هکتار مقدار ۱۴۰ تن هلو از این سطح برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدن با بیان این که هلوی فریدن پس از برداشت وارد بازارهای داخلی و نیز استانی می شود، افزود: ارقام کشت شده شامل زعفرانی، البرتای زود رس، البرتای دیر رس و هلوی انجیری است.
رستمی تاکید کرد: به علت شرایط اقلیمی نظیر آب وهوا، نوع خاک مناسب و همچنین عدم استفاده از کود و سم شاهد تولید محصول سالم در این شهرستان هستیم.
انتهای پیام/م