به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر مطبوعاتی نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قرار است دو شرکت «لاکهید مارتین» و «ریتیون» موشک های بالدار جدیدی تولید کنند که قابلیت حمل کلاهک های هسته ای به منظور استفاده برای مسافت های طولانی مدت را دارا باشد.
طبق قراردادی که نیروی هوایی آمریکا منعقد کرده، زمان اولیه این قرارداد 54 ماهه و ارزش قرارداد 900 میلیون دلار برآورد شده است. همچنین قرار است فرماندهی نیروی هوایی آمریکا یکی از این دو شرکت را برای ساخت 1000 موشک انتخاب کند؛ اما همه این موشک ها مجهز به کلاهک هسته ای نخواهند بود.
«هدر ویلسون» وزیر نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در این خصوص گفته است: این سلاح قدرت نیروی هوایی آمریکا را افزایش خواهد داد.
همچنین خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرده است شرکت بوئینگ که وظیفه توسعه موشک های مشابه را برعهده دارد، در فهرست شرکت های «واجد رقابت» انتخابت نشده است. نماینده بوئینگ گفته از اینکه این شرکت انتخاب نشده، ناامید شده است.
گفتنی است در نیروهای سه گانه ارتش ایالات متحده، وزیر، معاون وزیر، رئیس ستاد یا فرمانده و قائم مقام او، تحت نظر وزیر دفاع و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح فعالیت میکنند. وزیران سه نیرو، مانند وزیران کابینه، باید به تایید سنا برسد.
انتهای پیام/
آیا وقت اون نشده که ما ضد برنامه های هسته ای غیر صلح آمیز و جنگی اونها اعتراض کنیم؟؟؟؟؟
این اجازه رو کی به اونها داده
اونها اصلا صلاحیت ندارن چون تنها کشوری هستن که به صورت غیر انسانی از سلاح هسته ای استفاده کردن نامردای بی همه چی.
هزاران ژاپنی بی گناه رو کشتن.
ایران باید اعتراض کنه ضد برنامه های هسته ای امریکا