آلودگی محیط و مواد غذایى حاوى سموم عامل مسمومیت کبدی هستند، اما با برخی روش‌ها می‌توان کبد را سم زدایی کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها در محيط زيست ما وجود دارند و با مصرف مواد غذايى حاوى سموم، کبد به‌مرور زمان غرق در مسمومیت می‌شود.

مسمومیت کبد معمولا با سردرد، سوءهاضمه، نفخ‌شکم، افزایش‌وزن، لکه‌های کبدی، سوزش سردل و مشکلات کیسه صفرا همراه است، با این حال لیستی از غذاهای گیاهی وجود دارد که مصرف روزانه آنها به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

آووکادو غنی از گلوتاتیون و مطالعات نشان داده است كه خوردن یک تا دو عدد از آن در هفته آسیب‌های کبدی را از بين مى برد.

چای ‌سبز حاوی کاتچین آنتی‌اکسیدانی گیاهی است که منجر به از بین بردن تجمع چربی در کبد می‌شود و عملکرد کبد را تقویت می‌کند.

آرتیشو یا همان کنگرفرنگی باعث تحریک ترشح صفرا می‌شود و به این ترتیب به‌دفع توکسین‌ها یا همان سموم انباشته شده در کبد کمک می‌کند.

مخلوط یک قاشق غذاخوری روغن‌زیتون و یک قاشق غذاخوری آبلیمو با معده خالی قبل از صبحانه توصیه می‌شود، روغن‌زیتون توانایی تنظیم کار سلول هاى کبد برای سرعت بخشیدن به سوخت‌وساز بدن را دارد.

گريپ فروت شامل ترکیباتی است که در ساخت آنزیم‌های موثر در سم‌زدایی کبد کمک ‌کننده هستند.

هویج حاوی گلوتاتیون است؛ پروتئینی که به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

گردو به سم زدایی کبد کمک می‌کند و به‌ویژه برای حذف آمونیاک از بدن موثر است.

موادغذایی برای تار و مار کردن سموم کبد+اینفوگرافیک

انتهای پیام/

سم زدایی کبد با موادغذایی گیاهی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.