رضا قدیمی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه بخشی از هزینه نگهداری مددجویان بر عهده شهرداری و بخشی دیگر بر عهده خیران است، اظهار داشت: طبق پروتکلی که با برخی از سازمان های مردم نهاد داشته ایم، 30 تا 40 درصد مددکاران از سوی سمن ها به طور رایگان در مراکز بهاران فعالیت میکنند، همچنین تمامی پزشکان نیز با همکاری وزارت بهداشت به صورت رایگان و شبانه روزی خدمت رسانی میکنند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح انضباط شهری به موفقیت 10 درصدی دست یافته ایم، در حالی که در تمامی نقاط دنیا نرخ موفقیت بین 7 تا 10 درصد است، تصریح کرد: شهرداری مجوزی برای ساماندهی زنان معتاد ندارد و این کار بر عهده بهزیستی است و انتظار داریم تا مسئولان در خصوص ساماندهی کودکان و زنان معتاد ورود پیدا کنند و یا به شهرداری مجوز این کار را بدهند.
قدیمی در خصوص تأمین هزینه ساخت مراکز بهاران و ساماندهی معتادان متجاهر در قالب طرح انضباط شهری افزود: برخی از زیرساخت ها از گذشته به شهرداری تعلق دارد که برای تبدیل به بهاران تغییر کاربری داده اند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران خاطر نشان کرد:19 مددسرا با ظرفیت 5 هزار نفر و همچنین 24 مرکز بهاران با ظرفیت 2 هزار و 600 نفر در تهران وجود دارد.
انتهای پیام/