به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛علی اصغر قربانی ،رئیس اتحادیه صنایع دستی استان قم،گفت: با اشاره به وضعیت بیمه هنرمندان صنایع دستی در استان قم ، 10 درصد حق بیمه این قشر را کارفرما و کارگر میدهد و مابقی حق بیمه هنرمندان صنایع دستی قم بر عهده دولت است، پیگیریهای زیادی در این زمینه داشتیم و هنرمندان صنایع دستی استان خوشبختانه مشکلی در زمینه بیمه ندارند.
وی ادامه داد: کارگاه ساخت مهر نماز در استان قم در ابتدا تنها یک نفر کارگر داشت، اما با کمک اتحادیه صنایع دستی استان و توسعه این کارگاه اکنون بیش از 60 نفر در کارگاه ساخت مهر نماز در استان قم مشغول به کار هستند.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان صنایع دستی، سفال و سرامیک استان قم افزود: با وجود حضور گسترده زائرین در شهر قم، تسبیح در این شهر تولید نمیشود، قطب تولید تسبیح در کشور شهر مشهد است و برای تولید تسبیح در شهر قم سرمایه گذاری نشده است.
قربانی مطلق خاطرنشان کرد: با اشاره به ظرفیت زیادی صنایع دستی برای ایجاد اشتغال در استان قم ،پرداختن به صنایع دستی همچون سفال گری کار راحتی نیست و افراد برای تولید سفال به صورت حرفه ای باید سالها آموزش ببینند، البته توجه به چنین حرفههایی در استان اشتغال زایی زیادی را به دنبال دارد.
انتهای پیام/ح